THESTYLEBOX

Keuken inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Metod keuken Ikea


metod ikea keuken

De dag dat ik mijn eigen keuken mag uitkiezen breekt voor mij voorlopig nog niet aan. But a girl can dream. Ikea is bij uitstek dé woonwinkel om voor een keuken te shoppen vind ik. De 1001 mogelijkheden zijn namelijk erg gunstig. Zo heeft Ikea de Metod keukens die je helemaal naar je eigen voorkeuren kunt afstemmen.

Slimme opbergers

De Metod keukens van Ikea hebben eindeloos veel mogelijkheden. Zo kies je of je wel of geen deurtjes wilt, je gaat voor kleur of voor neutraal en voor la of kast. Daarnaast hebben de keukens een uitgebreide collectie met verlichting. Zo gaan de lampjes branden als je de lade opent: hoe handig!

Niet iedereen woont groot en zeker in de keuken is het soms schipperen met de bestaande ruimte. De Metod keuken kan geplaatst worden op 1.80 meter. Daarnaast is een plafond of een vervelend hoekje geen probleem. Ook hebben de keukens veel slimme opbergmogelijkheden. Er zijn opbergrekjes voor servies, kruiden, afval en schoonmaakmiddelen.

metod keuken ikea

Een keuken voor iedere stijl

Nu we het praktische verhaal hebben gehad, gaan we snel over naar het uiterlijk van de keuken. De Metod keukens zijn er in allerlei stijlen, waardoor er altijd wel wat bij zit wat jij mooi vindt. Hierboven een goed voorbeeld. Mooi hout wordt door zwart omlijst. Natuurlijk is het keukeneiland de droom voor elke keuken, zeker met de enorme tafel eraan vast.

Hieronder zie je een keuken die perfect past bij de Scandinavische stijl. De witte ladekasten zijn super in combinatie met het grijze werkblad. In deze keuken is niet gekozen voor bovenkastjes, wat ik altijd lekker ruim vind ogen. Tegen de muur tegenover de keuken is een grote kastenwand geplaatst.

ikea keuken

metod lade

ikea metod keukensysteem

metod keuken

Wat vind jij van de Metod Ikea keuken? Iets voor bij jou thuis?

Bronnen: lifestyle.blogo.nl | showhome.nl | showhome.nl | showhome.nl | eenigwonen.nl | apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply