THESTYLEBOX

Meubels Woonkamer inspiratie

Lange TV meubel


In de woonkamer is de bank hét belangrijkste meubel. Zonder bank is een woonkamer niet compleet. Maar direct daarna neemt ongetwijfeld de TV meubel plek twee in. Bijna iedereen heeft namelijk een TV in de woonkamer staan. En als je een TV hebt, dan mag een TV meubel natuurlijk ook niet ontbreken. Het is zelfs niet ondenkbaar dat mensen wel een TV meubel hebben, maar geen televisie. De TV meubel kan je namelijk op heel veel manieren gebruiken. En dit is meteen ook hét argument om een lange TV meubel te nemen. Daar gaan we vandaag de mooiste inspiratie voorbeelden van laten zien!

Lange TV meubel

Het voordeel van een lange TV meubel

Een TV meubel is bedoeld om er een TV én het randapparatuur in en op te bergen. Denk aan de mediabox, een DVD speler, een mediaset, luidsprekers, noem maar op. Voor kleine TV meubels zijn dat vaak ook de enige spullen die je in en op een TV meubel vindt. Maar waarom zou je jezelf daarin beperken? Ja, soms kan je niet anders, omdat je bijvoorbeeld een kleine woonkamer of klein appartement hebt. Maar als je wél de ruimte hebt, is het bijna raar als je geen lange TV meubel neemt. Een lange TV meubel kan je namelijk op veel meer manieren gebruiken, dan alleen het opbergen van de televisie en het randapparatuur.

Lange TV meubel

Lange TV meubel

TV meubel als pronkkast

Er zijn tegenwoordig heel veel mooie en grote televisies. Echter zijn er ook heleboel mensen, die een TV helemaal niet zo mooi vinden. Deze mensen willen het liefst achter een deur of paneel willen verbergen. Door andere, mooie spullen op de TV meubel te plaatsen, kan je de aandacht verleggen van de TV naar de TV meubel en de andere spullen. Je zou het kunnen zien als een soort pronkkast, voor mooie spullen, die wél gezien mogen worden. En daar heb je genoeg van toch? Denk aan leuke plantjes, stapels mooie boeken en tijdschriften, kleine fotolijstjes of juist grote lijsten met posters en prints, stijlvolle glazen met mooie bloemen, noem maar op. Het kan echt van alles zijn!

Lange TV meubel

Lange TV meubel

Soorten TV meubels

TV meubels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten. Je hebt kleine TV meubels die minder dan een meter breed zijn. Maar deze kunnen oplopen tot twee, drie of zelfs vier meter breed. Je kunt ook denken aan modulaire TV meubels, die je helemaal zelf naar wens kunt samenstellen en bepalen hoe breed het wordt. En als je er geen kan vinden, die voldoet aan jouw wensen en eisen, dan zou je zelfs een lange TV meubel volledig op maat laten maken. Een TV meubel staand op de vloer, zwevend aan de muur, met alleen open vakken, met dichte kasten, een combinatie van open vakken en dichte kasten, in een mooiste gewenste kleur, etc.

Lange TV meubel

Lange TV meubel

Lange TV meubel

Lange TV meubel

Lange TV meubel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Rachel
    1 oktober 2018 at 16:05

    Thanks voor je leuke blog !

  • Leave a Reply