THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Gekleurde eetkamerstoelen in de keuken


Je vindt het mooi of niet: kleur in huis. Zelf twijfel ik nog een beetje. Een aantal jaar geleden kon ik een huis zonder kleur niet voorstellen, maar nu ben ik enigszins verliefd geworden op inrichtingen met veel zwart-wit-hout. Toch vind ik het wel mooi om een klein beetje kleur toe te voegen in een huis. Bijvoorbeeld gekleurde eetkamerstoelen in de keuken!

gekleurde-eetkamerstoelen-keuken

gekleurde eetkamer stoelen keuken

Gekleurde houten stoelen

Op de foto hieronder hebben de bewoners gekozen om verschillende houten eetkamerstoelen in allerlei kleuren te schilderen. Ze zijn erg creatief geweest door bij sommige stoelen het onderstel en de zitting in een andere kleur te schilderen. Handig aan de houten eetkamerstoelen is dat je als je de kleuren zat bent, de stoelen gewoon weer in een andere kleur schildert!

gekleurde eetkamer stoelen keuken

Gekleurde Eames chairs

De witte en de zwarte Eames chairs zijn erg populair, maar het ziet er een stuk vrolijker uit als je verschillende kleuren met elkaar combineert. Dan combineer je design met kleur, perfect! Je kiest of twee tot drie kleuren uit en voegt die samen, maar je kunt ook gaan voor allemaal verschillende gekleurde eetkamerstoelen voor een nóg vrolijker geheel!

gekleurde eetkamer stoelen keuken

gekleurde eetkamer stoelen keuken

gekleurde eetkamer stoelen keuken

Één kleurfamilie

Verschillende kleuren eetkamerstoelen kunnen erg leuk zijn, maar het kan ook een beetje chaotisch overkomen, vooral als je al een vrij druk interieur hebt. Een alternatief, wat minder druk is, is om eetkamerstoelen te nemen in dezelfde kleurfamilie. Daarmee bedoel ik dat je eetkamerstoelen neemt in dezelfde kleur, maar wel in verschillende kleurtinten. Op die manier creëer je wel veel dynamiek rondom de eettafel, maar blijft het geheel wel rustig.

Hieronder zie je een mooi voorbeeld van verschillende stoelen in verschillende tinten groen. Geweldig toch?

gekleurde eetkamer stoelen keuken

Verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur

Je kunt het natuurlijk ook omdraaien. In plaats van dat je dezelfde eetkamerstoel in verschillende kleuren neemt, zijn verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur ook een erg leuk idee.

Ben je op zoek naar mooie eetkamerstoelen in verschillende kleuren? Neem een kijkje bij Andrs Living voor een uitgebreid aanbod!

Bronnen: lady.inspirasjonsblogg.jotun.no | thedesignfiles.net | utilitydesign.co.uk | papernstitchblog.com | op afflante.com | decor8blog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply