THESTYLEBOX

Friday favorites

Friday Favorites #15


nieuwe collectie hkliving

Het weekend staat weer voor de deur en daarom ook weer een Friday Favorites. Met dit keer een nieuwe dingen. Een nieuwe wooncollectie, een nieuwe woonaccessoire, een nieuwe lampencollectie en een nieuwe-oude serie op Netflix.


1. Nieuwe collectie HKliving
Bovenstaand beeld komt uit de nieuwe HKliving catalogus. Daarin staan alle producten uit de collectie van 2018. Je ziet een aantal mooie producten, zoals een gele velvet bank; aan de muur hangt een wandkleed en op de vloer ligt een grafisch vloerkleed.

oyoy schaal rotan leer

2. YOYO schaal
Bij vtwonen vond ik bovenstaande YOYO schaal. Mooi ding hè? De mand is van bamboe en heeft echte leren handvatten in een bruine kleur. De handvatten geven het item een stoer tintje. Te gebruiken als fruitschaal of om gewoon mooi neer te zetten in de keuken of op de eetkamertafel.


Gubi Multi-Lite Hanglamp

3. Gubi Multi-Lite Hanglamp

Bij Fonq ontdekte ik een merk waar ik nog nooit van had gehoord: Gubi. Een merk dat klassiek met modern design combineert. In de collectie vind je design uit de jaren ’30 tot ’70, maar ook ontwerpen van upcoming artists uit de 21e eeuw.

Bovenstaande lamp, ‘De Gubi Multi-Lite hanglamp’ werd in 1972 ontworpen door designer Louis Weisdorf. De kap heeft twee verstelbare elementen waardoor je zelf het uiterlijk van de lamp en daarmee ook de lichtval bepaalt.

friends

4. Friends
Wie houdt niet van ze? Onze vrienden van de hitserie Friends. Nu ook te zien op Netflix en dat is toch wel de beste toevoeging aan deze tijdverslindende streamingdienst. Het kijkt namelijk zó lekker weg. Ben jij ook al verslaafd?

liefke magazine

5. LIEFKE magazine

Er is een nieuw magazine op de markt: LIEFKE magazine. Het in het wit gehulde tijdschrift is ontstaan vanuit de behoefte te verstillen. Stil te staan, echt de tijd te nemen en ruimte leeg te laten. Het thema van het eerste nummer is ‘Kiezen’. In deze editie lees je artikelen, interviews en columns waar dit thema als een rode draad doorheen loopt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply