THESTYLEBOX

Friday favorites Interieur ideeën

Friday Favorites #14


gekkiggeit shop quotes

Het weekend staat weer voor de deur en daarom ook weer een Friday Favorites. Met dit keer cadeautips voor de feestdagen. Leuke stationery, boek, kerststal en quotes.

1. Hippe quotes van Gekkiggeit 

Quotes zijn stiekem wel redelijk op zijn retour, maar om de producten incl. citaten van Gekkiggeit moet ik altijd grinniken. De maker van hiervan, Rinske, maakt al haar producten zelf en het zijn de moderne varianten op: tegeltjes(wijsheid), snijplanken, tassen en meer geks.

studio stationery stick it stickerbook

2. Nieuwe collectie Studio Stationery 

Een van mijn favoriete stationerymerken is toch wel echt Studio Stationery. Een hele tijd terug werkten we eens met hen samen en toen kwam ik erachter dat er ook nog een paar leuke vrouwen achter het merk zitten.

Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie van Studio Stationery en iedere keer zijn het weer leuke producten. Zoals de ‘Stick it Stickerbook’ waarmee je iedere planner of agenda helemaal opvrolijkt. Plannen was nog nooit zo leuk.

3. Boek: Een klein leven

Het boek van Hanya Yanagihara is waarschijnlijk één van de beste boeken die ik las in 2017. Het was een prachtige, maar pijnlijke leeservaring waarin iedereen zich op een of andere manier wel in herkent.

Het boek gaat over 4 vrienden in New York vanaf studententijd tot- oud. Na een paar hoofdstukken zoomt het verhaal zich steeds meer in op hoofdfiguur, Jude. Een man met een pijnlijk verleden, dat langzaam bekend wordt voor de lezer. Zijn kindertijd heeft veel invloed op wie hij is en wordt. En steeds als je denkt dat het niet erger kan, wordt dit het wel..

vanstoerhout kerstactie

4. VanStoerHout kerstactie

Al een aantal jaar dragen wij VanStoerHout een warm hart toe. Zeker tijdens de feestdagen, want dan heeft dit meubel-op-maat-bedrijf altijd een kerstactie. Dit jaar kun je een kerststal van hout kopen en een gedeelte van de opbrengst gaat naar Het Rode Kruis. Lees hier alles over de kerstactie.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply