THESTYLEBOX

Interieur ideeën Klassiek interieur Meubels Woonaccessoires

Een fluweelzachte inrichting


Fluwelen bank

Het is zacht, chique en weer helemaal hip: fluweel. Of je nu een waanzinnige bank in je zithoek neerzet of wat kleine stoeltjes bij je eettafel, fluweel doet het altijd goed. In onderstaande blog vind je handige tips om jouw fluwelen meubels te combineren en zijn er toffe interieurideeën te zien.

Als een ware majesteit op haar troon

Op onderstaande beelden zijn de meest koninklijke voorbeelden te zien van sofa’s en fijne stoelen. Een stoel waar je, door zijn luxe uitstraling, misschien bijna niet op durft te zitten. Maar deze stoelen en banken kunnen tegenwoordig ook zeker bij u in de woonkamer. Maak het nonchalant door alternatieve lampjes zoals hieronder te zien is. Kies een leuke kleur voor wat pit in je kamer. Het leuke aan fluweel is dat het met veel materialen te combineren valt. Of je nu een gegoten of een houten vloer hebt, laminaat of ruwe stenen, die zachte bank past altijd! Ook met je muur of je andere meubels hoef je niet bang te zijn dat het niet zal passen bij jouw fluwelen bank.

roze stoelen

sofa

Olijfgroene stoel

Chique look

Je kunt kiezen voor een chique look. Kies voor donkergroen of diep rood om deze uitstraling te benadrukken. Houd je ruimte strak en wees rustig met kleuren. Het beeld hieronder laat daar een voorbeeld van zien. Kies voor bijvoorbeeld grijs of wit op de muur. Combineer je bank of stoelen met een lage glazen salontafel.  Om het niet saai te laten lijken kun je de tafel vullen met kaarsen, en naast de stoelen of bank een leuke hoge plant neerzetten.

Luxe stoelen

luxe stoel

fluwelen stoel

Zachte details

Wanneer een fluwelen bank jou teveel wordt, kun je natuurlijk ook gaan voor wat details: kussens. Hieronder wat leuke voorbeeldjes. Fluweel kan heel goed bij leer en simpelweg fluweel. Niet alleen op jouw bank staat fluweel leuk, ook een paar zachte kussens op het bed kunnen een hoop doen. Ze geven een warme en romantische uitstraling.

Fluwelen kussens

Fluwelen details

Zachte kussens

Fluwelen poef

Bronnen: www.camillestyles.com | www.theglitterguide.com | www.sfgirlbybay.com | www.australianinteriordesignawards.com | www.frederica.com | www.tumblr.com | www.decoholic.org | www.nodicdesign.ca

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply