THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Interieur ideeën Keuken inspiratie

De meest fleurige tegeltjes in huis


blauw-tegeltjes-keuken.jpg

Tegeltjes, ze zijn er in alle soorten en maten. Drukke patronen, rustige witte tegeltjes, schattige roze en nog veel meer. In deze blog lees en zie je op welke manier je deze kunt combineren. Tegeltjes zijn leuk in de badkamer, maar ook zeker in jouw keuken! Laat je inspireren door de volgende super fijne voorbeelden.

tegeltjes-badkamer-basic.jpg

Jouw favoriete badkamer

Wat word ik vrolijk van onderstaande badkamers. Ze zijn heel verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: te gekke tegeltjes. Op onderstaand beeld is er gekozen voor een tegel met patroon en kleur. Dit geeft een frisse touch aan je badkamer. De mat gouden douchekop is dan ook absoluut niet tuttig meer in combinatie met deze muur. Houd de rest van je badkamer wat rustiger wanneer je kies voor een tegel met patroon. Helemaal wanneer ieder tegeltje zijn eigen patroon heeft.

badkamer-tegeltjes.jpg

badkamer-licht-tegeltjes.jpg

Wanneer je kiest voor tegeltjes met een patroon op de vloer, is het verstandig om de muren wat rustiger te houden. Zelf ben ik dol op onderstaand beeld. De combinatie van zwart, wit en goud is klassiek en daarnaast toch hip.

badkamer-tegeltjes-patroon.jpg

Hippe keuken

Naast je badkamer versieren met toffe tegels, kun je ook je creativiteit loslaten op de keuken. Op onderstaande beelden is gekozen voor een witte tegel. Dit houdt de keuken rustig in de basis, waardoor je kunt uitpakken met gave lampen, robuuste planken en koperen pannen.

tegeltjes-keuken-lampjes.jpg

keuken-tegel-inspiratie.jpg

vloer-tegeltjes-keuken.jpg

Op zowel boven- als onderstaand beeld zien we weer tegels met een patroon terug. Het geeft je keuken een boost en zorgt voor sfeer. Laat de kleur van de tegels subtiel terugkomen in details in je keuken. Groen laat je terugkomen door middel van verse kruiden op het aanrecht en rood door rode groenten op het aanrecht te verzamelen in bijvoorbeeld een houten kratje. Wees creatief, maar pas op dat het niet te druk wordt!

keuken-tegeltjes.jpg

Wil je je keuken strak maar kleurrijk houden, kies dan voor één kleur tegel. Onderstaande beelden geven weer welk resultaat dit zal geven. Je zult je keuken wel moeten aanpassen aan deze kleur. Kies een kleur die je fijn vindt en niet snel zat bent.

aqua-tegeltjes-keuken.jpg

blauw-tegeltjes-keuken.jpg

 

Bronnen: www.decoholic.org | www.insplosion.com | www.freshideen.com | www.artandhomesblog.com | www.funky-friday.com | www.allmodern.com | www.homemydesign.com | www.buadesgriferia.com | www.designsponge.com | www.archzine.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply