THESTYLEBOX

Binnenkijker

Een woonboot interieur in Parijs


woonboot-interieur-woonkamer

Niet alleen in Nederland weten we hoe we op woonboten moeten wonen, ook in Parijs weten ze er nogal wat van! Op de kanalen in Parijs liggen veel woonboten die stuk voor stuk bijzonder zijn. Geen enkele is hetzelfde en dat maakt het zo ontzettend leuk om naar ze te kijken én vooral binnen te kijken! Deze prachtige woonboot uit Nederland is gelegen in Parijs en ingericht door een interieur architect. Zij laat zien dat je ook in een kleine ruimte heel veel karakter kunt verwerken. Een prachtig woonboot interieur als inspiratiebron voor andere woonboot bewoners of voor diegene die inspiratie zoeken voor het inrichten van een kleine ruimte.

De details van dit woonboot interieur

Het begon allemaal als een klein project dat opgeknapt zou worden om weer doorverkocht te worden. Het eindigde als een woonboot die niet verkocht werd maar in eerste instantie een zomerhuis werd en later een permanente woning. De boot was wat aan de kleine kant, daarom werd er bovenop de boot een klein treindeel geplaatst. Hierin bevinden zich de woonkamer en de keuken. Het klinkt misschien heel gek om een treindeel boven op een boot te plaatsen, maar het werkt prima!

woonboot-interieur-deck

woonboot-interieur-keuken

woonboot-interieur-slaapkamer

woonboot-interieur-werkplek

Beneden in de boot

De slaapkamers bevinden zich beneden in de boot en hebben een heel knus karakter dankzij het kleuren palette. Grijs in combinatie met vintage meubelen geeft de boot een zeer uniek karakter. Maar ook dankzij de bijzondere details die je in deze woonboot ziet, is dit niet zomaar een woonboot. Je kijkt je ogen uit naar de ronde ramen, gekke plafonds, smalle deuren en noem het maar op!

Deze woonboot is een mooi voorbeeld van klein wonen. Ondanks het gebrek aan veel ruimte is toch alles aanwezig op deze woonboot en maakt het bijzondere interieur het helemaal af!

Bron: homestolove.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply