THESTYLEBOX

Binnenkijker Hotspots Industrieel interieur Interieur ideeën Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Binnenkijken in een winkel met indoor tuin


kledingzaak inrichting

Steeds meer winkels besteden tijd en aandacht aan een goede inrichting. Een voorbeeld daarvan is Costos, daar ziet het er altijd zo stylisch uit. Maar nog beter zijn de lokale winkeltjes. De (lokale) ondernemers hiervan doen écht hun best om een goed interieur en fijne sfeer neer te zetten. Hier vond ik een leuk voorbeeld van die ik graag met jullie deel.

Hout, beton & zwart staal

Zie hier een shop mét binnentuin. Hoe tof wil je het hebben? De winkel bestaat uit twee verdiepingen en wordt gescheiden door een prachtig trappenhuis. Op deze plek bevindt zich ook de indoor tuin.

Vooral de kleuren van het pand spreken mij aan. Het zijn basic kleuren, maar daardoor een krachtige basis. De vloeren en muren zijn beton en dus lichtgrijs en daar steken de robuust houten trappen goed tegen af. De zwarte stalen omlijsting van de trap en de groenen planten brengen leven in het winkelpand.

trappen huis winkel trappenhuis inspiratie

trap inspiratie

indoor tuin interieur

kledingzaak indoor tuin

indoor tuin

Summiere inrichting

De inrichting van de winkel is summier, maar doeltreffend. In het midden van de begane grond staat een grote paskamer. Dit is gemaakt in hetzelfde hout als de trappen, zodat het allemaal in één stijl blijft. Langs de wanden staan rekken met kleding, verzameld op kleur.

Door de simpele architectuur en inrichting gaat alle aandacht naar de kleurrijke kleding in de rekken. Dit is natuurlijk precies waar het in deze winkel ook om gaat. De shop is eigenlijk één grote etalage voor de producten die te koop zijn.

wanddoek tekst

inrichting winkel kleding

Wat kunnen we hier thuis mee?

Dit is een inspirerende winkelpand en leuk om te zien, maar wat kunnen wij er thuis mee? Ten eerste: beton, hout en zwart zijn een gouden combinatie. Ten tweede: planten in het interieur werken áltijd goed. Ten derde: ik wil nu een indoor tuin in huis. Ten slotte: wil je de aandacht vestigen op de accessoires in jouw interieur (bv. kunst of souvenirs) dan houd je de basis van het interieur rustig.

kleding winkel inrichting

Wat vind jij van deze winkel? Inspirerend?

bron: yellowtrace.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply