THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Modern interieur

Mooi blauw badkamerontwerp


Kleuren en materialen bepalen de sfeer van een interieur. Dat geldt voor de woonkamer, de slaapkamer en hetzelfde geldt dus ook voor de badkamer. Het is de kunst om de juiste kleuren en materialen te combineren, om de sfeer te creëren die je voor ogen hebt. We gaan vandaag een kijkje nemen in een badkamer, waar dat bijzonder goed is gelukt. Laat ons weten wat je van dit badkamerontwerp vindt, want wij vinden het super mooi!

Mooi blauw badkamerontwerp

Geslaagd ontwerp

Het ontwerp van deze badkamer is gemaakt door Lyshouse, een interieur- en ontwerpbureau uit Vietnam. Voor een klant uit Hanoi, hebben ze als onderdeel van een totaalontwerp voor de woning, onder andere deze badkamer ontworpen. Een super mooi en geslaagd ontwerp, als je het aan ons vraagt. De indeling, het kleur- en materiaal gebruik, de voorzieningen, alles klopt gewoon!

Mooi blauw badkamerontwerp

Praktische indeling met moderne gemakken

De badkamer is niet super ruim, maar door de praktische indeling, is het de ontwerpers wel gelukt om de badkamer in te richten met heel veel moderne voorzieningen. Alle gemakken die je verwacht van een moderne badkamer. Een groot vrijstaand bad, een aparte inloopdouche, een toilet, én een badmeubel met een wastafel. Daarnaast hebben ze zelfs nog een strakke op maat gemaakte vaste kast gebouwd met meerdere open vakken boven elkaar.

Blauwe en witte tegels

Er is gekozen voor een heel mooi kleurenpalet, bestaande uit wit, blauw, zwart en houten accenten. De vloer is betegeld met hele leuke blauwe ronde tegels. Met chique carrara witte marmeren wandtegels, hebben ze een lambrisering aan de muren gecreëerd. Deze mooie lambrisering is gecombineerd met strak gestuukte en blauw geschilderde wanden daarboven.

Mooi blauw badkamerontwerp

Houten elementen

Wit en blauw gaan altijd goed, maar de houten accenten maken het badkamerontwerp pas echt af. De houten planken in de vaste kast, de houten poten van de wastafelmeubel, en de super mooie houten deur met de gaten, geven de badkamer een hele fijne warme uitstraling.

Zwarte accenten

Daarbij zijn ook zwarte accenten gebruikt. De glazen deur van de inloopdouche met het zwarte stalen frame is natuurlijk een echte blikvanger. Zwarte accenten komen ook terug in de mooie ronde spiegel boen de wastafel, de zwarte wastafelkraan, de badkraan, de verschillende lijsten en de zwarte fitting van de hanglamp.

Bron: Lyshouse.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply