THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Industrieel interieur Modern interieur

Mooi badkamerontwerp voor een kleine badkamer


Een ruime badkamer is natuurlijk altijd heel fijn. Een ruime badkamer die ingericht is met alle moderne gemakken, zoals een bad, een aparte douche, dubbele wastafels, een toilet, noem maar op. Dit neemt niet weg dat een kleine badkamer ook heel erg fijn kan zijn. Sterker zelfs, kleine badkamer kunnen zelfs héél fijn zijn! Niet overtuigd? Kijk dan eens verder, want deze kleine badkamer is hét perfecte bewijs van een hele fijne kleine badkamer!

Mooi badkamerontwerp voor een kleine badkamer

Dit badkamerontwerp is gerealiseerd door Egue Y Seta, een Spaans interieur- en architectenbureau, die begin van dit jaar een heel leuk appartement heeft ontworpen, gelegen in het centrum van Barcelona. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 83m2, en is onder andere ingericht met twee badkamers. De master bedroom heeft een eigen en suite badkamer gekregen. Dit is de tweede badkamer geworden.

Praktische indeling

De badkamer is iets groter dan 3m2. Niet super groot dus, maar het is ook niet rampzalig klein. De architecten hebben bovendien een hele praktische indeling gemaakt. Er is een ruime inloopdouche ingericht, die over de hele breedte van de badkamer loopt. Deze inloopdouche is volledig, zowel over de hele breedte als hoogte, afgeschermd met een op maat gemaakte glazen douchewand en deur. In het open gedeelte vind je een modern toilet, de wastafel met spiegel, en een grote inbouwkast. Alles is super strak afgewerkt!

Mooi badkamerontwerp voor een kleine badkamer

Houtlook tegels, witte metrotegels en zwart staal

Het badkamerontwerp kenmerkt zich met hele mooie materialen. Zowel de vloer als het plafond zijn bekleed met mooie houtlook tegels, die je bijna niet kunt onderscheiden van echt hout. Deze houtlook tegels zijn ook gebruikt voor de grote wand in de inloopdouche. Het geeft de badkamer een hele fijne warme uitstraling. Hout komt ook terug bij de wastafel, die op een op maat gemaakte zwevende eikenhouten wastafelblad is geplaatst. Dit hebben ze gecombineerd mooie klassieke witte metrotegels aan de muren, passend bij de strakke witte inbouwkasten.

Mooi badkamerontwerp voor een kleine badkamer

Naast hout en witte, speelt zwart staal ook een prominente rol in het ontwerp. Zwart staal komt terug in het zwarte stalen frame van de douchewand en deur, de spiegel, de zwarte stalen deurgrepen van de inbouwkast, én de wc rolhouder.

De badkamer is ook nog eens super leuk gestyled met leuke accessoires, zoals de papieren Le sac en papier opbergzak, leuke bruine flesjes, een plantje in een stoere zwarte plantenstandaard en een planthanger aan het plafond in de inloopdouche.

Bron: Egueyseta.com | Fotografie: Vicugo foto

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply