THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Hoe een groot tafelkleed jouw prachtige XXL tafel beschermt


Grote eettafels… een droom om naar te kijken. Helaas vaak een absolute nachtmerrie om een passend tafelkleed te vinden. Iedereen die een grote tafel heeft, en dan bedoel ik ook écht groot, stuit vroeg of laat op hetzelfde probleem. Waar o waar vind je een tafelkleed dat past?

Waarom een tafelkleed

Grote eettafels gaan vaak hand in hand met grote gezinnen of grote families. Veel mensen aan één tafel. Super gezellig natuurlijk, maar oei. Ook een beetje gevaarlijk! Helaas wordt niet iedereen als een “perfecte” schone eter geboren. Onhandige knoeiers vind je in alle soorten en maten binnen elke familie. Een tafelkleed kan heel wat onnodige stress tijdens het eten wegnemen.

groot-tafelkleed

Extra groot tafelkleed

Grote tafels en tafelkleden; niet bepaald een match made in heaven. Misschien is het probleem jou ook niet onbekend. Wie weet heb je zelfs al een lange zoektocht achter de rug. Grote tafelkleden lijken haast onvindbaar. Soms valt je oog op een leuk tafelkleed tussen de kant-en-klare tafelkleden. Even maakt je hart een sprongetje. Die moet je hebben! Helaas. Reality kicks in en je ziet dat hij niet in jouw tafelmaat te krijgen is. Voor een passend groot tafelkleed moet je dan eigenlijk ook bij een echte tafelkleed specialist zijn. Dat klikt heel lastig en vervelend. Maar tegenwoordig kan alles online. Hoera voor het internet-tijdperk!

Collectie van 1001 tafelkleden

Eindelijk! De oplossing gevonden voor alle tafels “met een maatje meer”; deze extra grote tafelkleden. Het gaat om gecoat tafelinnen. Luxe stoffen tafelkleden met een waterdichte en vlekwerende coating. De tafelkleden in deze collectie zijn verkrijgbaar tot maar liefst 320cm breed. In theorie zou je hier dus een tafel van 3 meter bij 3 meter kunnen bedekken. Daar is de gemiddelde grote tafel nog een ukje bij!

groot-tafelkleed

Yes hij past!

Enorm handig is dat ze volledig op maat te bestellen zijn, ook rond of ovaal bijvoorbeeld. Zo zit je niet vast aan bepaalde standaard maten of vormen, maar kun je echt alle kanten uit. Ideaal. Eindelijk een groot tafelkleed dat past!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply