THESTYLEBOX

Interieur ideeën

give away #5 de tafel van 10


tafel van 10

We zijn alweer aanbeland bij de 5e winactie! Wat een leuke reacties hebben we tot nu toe gekregen van jullie op alle winacties. We eindigen met iets heel leuks. We mogen namelijk een zwarte House Doctor kruk weggeven van interieurwinkel De Tafel Van 10. Wil je kans maken op deze stoere kruk? Lees dan snel verder!

De Tafel Van 10

Ik kom vaak in Gouda, maar helaas heeft deze stad weinig leuke hotspots. Totdat ik interieurwinkel De Tafel Van 10 ontdekte. De Tafel Van 10 is een interieur- en cadeauwinkel, gevestigd in de St. Anthoniestraat. Als interieurliefhebber kijk je hier je ogen uit. In de winkel vind je prachtige meubels en woonaccessoires in allerlei prijsklassen. HK living, Kek Amsterdam en Ferm Living zijn een aantal merken die je in deze winkel tegenkomt. Als je in de buurt van Gouda bent, zou ik hier zeker langsgaan!

kek amsterdamkerst ornamentengrijze bijzettafelinterieur winkelornamenten kerstkaarsen interieurbruine kerstboom

Meedoen aan de winactie

Hoe maak je kans op deze stoere House Doctor kruk?

1. Volg Thestylebox op Instagram
2. Like De Tafel Van 10 op Facebook
3. Vertel ons in een reactie op Facebook of op Instagram waar jij de kruk in je interieur zou willen zetten.

Op 31 december maken we de winnaar bekend!

kruk winnenwinnen krukwinactie krukjekrukje house doctor

Informatie De Tafel Van 10

De Tafel Van 10 is gevestigd in de St. Athoniestraat 13-15 in Gouda. De winkel is op zondag en maandag gesloten, maar verder iedere dag open vanaf 10:00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is de winkel open tot 17:30, op zaterdag tot 17:00 uur. Op donderdag kun je extra lang winkelen, want is de winkel open tot 21:00 uur!

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply