THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur

give away #2 OHMYHOME


ohmyhome ohmydear

Dag #2 van onze winactie-dagen is aangebroken. Heel leuk om te zien dat jullie zo actief meedoen! Deze dag staat in teken van OHMYHOME: een fántastische webshop met allerlei prachtige woonaccessoires. Wij mogen een poster naar keuze weggeven en keuze heb je genoeg. Kijk mee & win!

Posters met print

OHMYHOME is een interieurlabel van Hollandse bodem, naast eigen producten hebben zij bijvoorbeeld prachtige lampen van Studio Snowpuppe en Ay illuminate in de collectie. De posters van OHMYHOME hebben allemaal een leuke print en zijn verkrijgbaar van op en top kleur, tot ingetogen zwart-wit. Er zijn hele leuke posters verkrijgbaar die perfect in de kinderkamer passen, met veel kleur en een vrolijke print. Daarnaast zie je ook posters die in elke (Scandinavische) woonkamer passen. Leuk in een lijst of opgehangen met tape!

Hieronder zie je de ‘Poster Dragonfly‘ die al een tijdje in mijn huis staat. Ik ben er een soort van verliefd op. Als je ons volgt op Instagram dan zie je dat op veel van mijn huis- plaatjes deze poster ook staat. Ik vind hem gewoon zó leuk. Vooral doordat de poster perfect past in mijn zwart-wit interieur past, maar ook weer veel warmte uitstraalt.

ohmyhomeohmyhome all good thingsohmyhome whale all be fine ohmyhome float

Meedoen aan de winactie

Hoe maak je kans op een poster van OHMYHOME naar keuze?
1. Volg Thestylebox op Instagram of Facebook
2. Volg OHMYHOME op Instagram of Facebook
3. Plaats in een reactie op Facebook of op Instagram onder de winactie foto welke poster jij graag wilt winnen.

Op 31 december maken we de winnaar bekend! Veel succes!

Foto’s: ohmyhome | eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Astrid
    20 december 2015 at 17:59

    Mooie blog en leuk om de poster in je mooie huis te zien!

  • Leave a Reply