THESTYLEBOX

Klassiek interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Een inspirerend mooie slaapkamer inloopkast combinatie!


Caroline heeft hier al eens een heel leuk stukje geschreven over inloopkasten die achter het bed zijn gecreëerd. Daarbij heeft ze de leukste inspiratie voorbeelden gezien, met geweldige ideeën om de inloopkast te combineren met de slaapkamer. Om een inloopkast achter een bed in te richten, heb je natuurlijk wel de ruimte voor nodig. Het gaat bijvoorbeeld niet lukken als je een hele smalle slaapkamer hebt, die net breed genoeg is voor je bed. Als je wel ruimte hebt naast je bed, dan zou je natuurlijk ook een inloopkast naast je bed kunnen creëren. Ook dat kan er super leuk en mooi uitzien. Daar gaan we vandaag een heel mooi voorbeeld van laten zien. Kijk snel verder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Een inspirerend mooie slaapkamer inloopkast combinatie!

Master bedroom

We hebben deze slaapkamer gevonden in de portfolio van interieur- en architectenbureau W&Li Design, die in 2017 het interieurontwerp hebben gerealiseerd voor een modern appartement gelegen in Taiwan. Het appartement heeft twee woonlagen, en op de bovenverdieping zijn de badkamer en de twee slaapkamers ingericht. Deze slaapkamer is de master bedroom geworden.

Karakteristiek tintje

Het is een hele fijne ruime en lichte slaapkamer met grote raampartijen. Ook is er gekozen voor een fijne lichte interieurbasis, bestaande uit een mooie lichte houten vloer en zachtroze muren. Hoewel het een erg modern appartement is, tref je er ook details aan, die het interieur een karakteristiek tintje geven. De sierlijke rozet aan het plafond bijvoorbeeld of de witte lambrisering aan de onderkant van de roze muren.

Een inspirerend mooie slaapkamer inloopkast combinatie!

Witte schuifwanden tussen inloopkast en slaapkamer

De slaapkamer is verdeeld in twee gedeeltes, een slaapkamer gedeelte en de inloopkast. Daartussen is een transparante scheidingswand geplaatst, bestaande uit luchtige witte schuifwanden. Deze kan volledig over de gehele breedte dichtgeschoven worden, waardoor je twee aparte ruimtes hebt. Door het luchtige karakter van de schuifwanden, blijft alles wel heel erg transparant en ruimtelijk.

Slaapkamer inrichting

In de slaapkamer vind je een heel mooi bed in een lichtgrijs-taupe tint. Het bed is voorzien van een breed en gevoerd hoofdbord, die over de gehele breedte van de muur loopt. Dit geeft de slaapkamer een hele luxe uitstraling. Daarbij zijn ook brede lage moderne witte nachtkastjes geplaatst, aan beide zijden van het bed. Daarnaast vind je ook nog een mooie houten decoratieladder tegen één van de witte schuifwanden, waar sjaaltjes aan gehangen zijn. Aan de andere kant van de slaapkamer, bij het raam, is ook een erg leuk hoekje gecreëerd, met een mooie stoel en verschillende mooie grote planten.

Een inspirerend mooie slaapkamer inloopkast combinatie!

Inloopkast met make-up tafel

De inloopkast is ook erg ruim en licht. Er zijn op maat gemaakte kasten gerealiseerd, met ladekasten aan de onderkant en een grote open brede kledingroede aan de bovenkant. Daarnaast is er langs de raam ook een breed bureau gerealiseerd, die ook als make-up tafel gebruikt kan worden. De witte houten jaloezieën als raamdecoratie passen perfect bij de witte schuifwanden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

 • Reply
  Eline Schreurs
  15 september 2018 at 15:11

  Ik ben echt superjaloers op jouw kast :).

  Groetjes,
  Eline van Sukhi.nl

 • Leave a Reply