THESTYLEBOX

Woonkamer inspiratie

Bankje achter de bank


Het is een grote misverstand dat de bank altijd tegen de muur geplaatst moet worden in de woonkamer. Het is misschien een gewoonte, die in veelvoud wordt overgenomen. En soms kan het ook wel een goed idee zijn om de bank tegen de muur te plaatsen, maar in sommige gevallen kan het een beter idee zijn om de bank juist centraal in de woonkamer te plaatsen. Bijvoorbeeld als je een hele ruime woonkamer hebt, dan is het zelfs zonde om de bank tegen de muur te plaatsen. Door in een ruime woonkamer de bank een centrale positie te geven, creëer je niet alleen ruimtelijkheid, maar heb je ook nog eens de mogelijkheid om iets achter de bank te plaatsen. En één van die leuke dingen, die je heel leuk achter de bank kunt plaatsen, is een bankje. Vandaag willen we daar een aantal hele mooie en inspirerende voorbeelden van laten zien!

Bankje achter de bank

Bankje met mooie decoratie spullen

Een bankje achter de bank, het klinkt gek, maar het is juist een heel leuk idee. Het bankje achter de bank gebruik je namelijk niet als een echt bankje, waar je op gaat zitten. Dat kan natuurlijk wel, maar het is veel leuker om het bankje te gebruiken als een soort sidetable. In plaats van erop te zitten, plaats je er verschillende leuke decoratie spullen op. Dit kan echt van alles zijn. Denk aan stapels mooie boeken en tijdschriften, leuke platjes, kaarsen of geurkaarsen, een dienblad, noem maar op. Een leuke manier om je bank van achteren te decoreren!

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Niet te smal en niet te breed

Bankjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Wat voor bankje het leukst is, is natuurlijk afhankelijk van je bank. Maar het kan nooit misgaan met een stoer houten bankje. Die kan je namelijk met alles combineren. De breedte van het bankje is wel belangrijk. Zorgt ervoor dat het bankje niet te smal en niet te breed is. Het mooiste is als het bankje iets smaller is dan de bank.

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Bankje achter de bank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    25x Decoratief bankje - THESTYLEBOX
    5 april 2019 at 11:57

    […] zijn vier trends die super populair zijn. Het is bijvoorbeeld een heel leuk idee om een decoratief bankje achter de bank in de woonkamer te plaatsen. Veel mensen plaatsen hun bankstel tegen de muur, maar door het […]

  • Leave a Reply