THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Zweedse keuken


zweedse keuken

Op een Zweesde makelaarssite kwam ik deze mooie, mooie keuken tegen. De laatste tijd heb ik al heel wat keuken gezien, maar eentje als deze is uniek.

Houten vloer, houten keukenkastjes

De keuken heeft witte muren en een fantastische visgraatvloer in ongeveer dezelfde houtkleur als de keukenkastjes. De plinten zijn zowel beneden als boven de muur geplaatst en dit geeft een strak, maar toch gezellig effect. Het keukenblad loopt iets hoger door op de muur en heeft een hele mooie grijze kleur die zich mooi laat mengen met wit en hout.

zweedse keuken

Bijzondere houten kastjes

Wat ik vooral erg mooi vind aan de keukenkastjes is de vorm van de onderste keukenkastjes. Eerder heb ik dit nog nooit gezien. De combinatie met wit in de overige keukenkastjes is fantastisch. Ook leuk is dat er een vrij hoge, zwarte balk onder de keukenkastjes is bevestigd. Dit contrasteert mooi met de rest van de keuken! 

zweedse keuken

Accessoires

De keuken heeft niet veel accessoires, op de plantjes en de kaarsen na. Ohja, en het schilderij met de kok niet te vergeten. De tafel is in een iets donkere kleur hout dan de vloer en dat steekt mooi af. De stoelen passen er perfect bij! zweedse keuken zweedse keuken

Bron: bosthlm.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply