THESTYLEBOX

Binnenkijker

Zweeds appartement


zweeds appartement

Het blijft me verbazen hoe de Zweden toch steeds zo goed hun huizen stylen. Zo vond ik op een Zweede makelaarssite dit fantastische appartement. Groen is de themakleur van deze woning en de kleur komt in elke woonruimte weer terug. Bijzonder mooi!

Goud, groen en wit

We beginnen bij de woonkamer, waar door de witte muren een enorme rust vandaan komt. Er ligt een donkere visgraadvloer in de woonkamer wat goed combineert met de muren. Wat echt opvalt is de haard met de gouden rand, dit geeft een heel bijzonder effect. Doordat de bewoners ook andere gouden accessoires hebben toepast in de woonkamer past het allemaal erg goed bij elkaar. De themakleur groen zie je in het tafeltje en de eetkamer stoel. Door het doorzichtige gordijn is de eetkamer afgezonderd van de woonkamer, maar blijft het toch luchtig en ruimtelijk. Goed idee!

zweeds appartementzweeds appartementzweeds appartementzweeds appartementzweeds appartementzweeds appartementzweeds appartement

Themakleur: groen

De werkplek heeft een groene wand gekregen, wat het appartement samenbrengt in de kleur groen. Het antieke bureau wordt gecombineerd met een design stoel en een bijzonder kleed. De slaapkamer is rustig gehouden door gebruik te maken van veel wit. In de badkamer is zelfs een groen douchegordijn gebruikt. Hoe langer ik naar de foto’s kijk, hoe mooier ik dit appartement vind. Wat vind jij van dit Zweedse appartement?

zweeds appartementzweeds appartementzweeds appartement

Bron: objekt.fastighetsbyran.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply