THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Zweeds appartement


zweeds appartement

Welkom in dit enorm leuke Zweedse appartement. Dit appartement heeft vele typische Scandinavische elementen, maar wel met een enorm leuke twist!

Eenvoudige basis

Zoals in de meeste Zweedse huizen is de basis eenvoudig. Witte muren met een mooie houten vloer. In de woonkamer staat een strakke zwarte bank met mooie kussentjes erin, een leuk rond tafeltje en een bijzonder mooie fauteuil. Op de vloer ligt een goed vloerkleed en het geheel wordt leuk aangekleed met een paar planten en lijsten aan de muur.

zweeds appartement   zweeds appartement

Blauwe eetkamerstoelen

Wat mij direct opvalt aan de bovenstaande foto zijn de blauwe eetkamerstoelen aan de eetkamertafel. Kleur zie je niet vaak in Zweedse huizen en daarom vind ik het verrassend. Een leuke twist! 

zweeds appartement zweeds appartementzweeds appartement

Witte keuken

De keuken in dit Zweedse appartement is heel eenvoudig met witte kastjes, een houten aanrecht en mooie grijzen tegels. Wat anders is dan normaal zijn de zwarte tegels op de vloer, wat een duidelijke afscheiding is met de rest van de woonkamer. 

zweeds appartement

Serene slaapkamer

De slaapkamer vind ik erg mooi, het is heel sereen en het straalt veel rust uit. Op de muur is een bijzonder behang geplakt in een donkere grijze kleur. Leuk is de stoel naast het bed die als nachtkastje fungeert.  

zweeds appartement zweeds appartement zweeds appartement

Kinderkamer

Ook de kinderkamer is enorm leuk! In tegenstelling met de rest van het huis bevat deze kamer veel kleur. Het mooie Ferm Living behang geeft een enorm leuk effect aan deze kamer. 

img class=”alignnone size-medium wp-image-2000″ title=”zweeds appartement” src=”https://www.thestylebox.nl/wp-content/uploads/zweeds-appartement1-600×400.jpg” alt=”zweeds appartement” width=”600″ height=”400″/>

Bron: bosthlm.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply