THESTYLEBOX

Binnenkijker

Zwart-wit wonen


zwart wit wonen

Hallo Caroline’s droomhuis. Serieus, er is weinig aan wat ik niét mooi vind aan dit appartement. Ik ben dol op zwart-wit, hout en grote lijsten met mooie prints erin. Daarnaast telt dit appartement maar liefst twee haarden en die zijn nog enorm authentiek ook.

Woonkamer perfect in balans

In dit zwart- wit huis is gekozen voor witte muren en een fantastische houten vloer. In de woonkamer staat een mooie grijze bank met veel leuke kussentjes. Het lichtgrijze vloerkleed past super mooi bij de bank en de rest van de woonkamer. De ronde tafeltjes worden afgewisseld met een vierkant stalen tafeltje. De haard is aanwezig, maar valt niet direct op en is daardoor bijzonder mooi. De lijsten boven de bank maken het geheel helemaal af.

zwart wit wonen zwart wit wonenzwart wit wonenzwart wit wonen zwart wit wonen

Zwart- witte keuken

De keuken past perfect in de blog die ik al eens schreef over zwart-wit tegels in de keuken! Het is een simpele keuken, maar de tegels geven de keuken een eigen look. De eettafel in de keuken past er ook goed bij en door de combinatie van de zwarte en witte stoelen blijft het bij het thema van dit huis: zwart-wit. Ook hier hangen weer van die mooie grote lijsten met fantastische prints. 

zwart wit wonen zwart wit wonen zwart wit wonen zwart wit wonen zwart wit wonenzwart wit wonen

Zwart- wit slapen

Over slaapkamer ben ik ook al zo enorm enthousiast. De kleuren van de slaapkamer passen helemaal in de rest van het huis en ook de gebruikte materialen gaan hand-in-hand met het gehele appartement. De kledingrekken zijn origineel en er hangt een enorme eyecatcher van een lamp. Oké, waar kan ik alles kopiëren plakken in mijn eigen huis? Wat vind jij ervan?

zwart wit wonenBron: stadshem.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply