THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Zwart wit tegels keuken


zwart wit tegels keuken

De keuken is mijn favoriete plek en ik droom van een grote keuken waar allerlei heerlijke geuren en recepten ontstaan. Tijdens het dromen kwam ik een mooie trend tegen: de witte tegels met zwarte voegen. Het heeft een robuust, maar strak effect en de witte tegels zijn er in allerlei formaten wat verschillende resultaten geeft. Te combineren met eigenlijk alles: praktisch en tijdloos!

Combineren met de witte tegels

De witte tegels met zwarte voegen kun je met verschillende kleuren combineren. Op de foto’s hieronder zie je vaak dat de witte tegels samen gaan met een witte keuken en zwarte accenten. Daarnaast zie je veel houtkleuren, wat een natuurlijke look geeft. Een paar groene planten maakt dit geheel helemaal af.

zwart wit tegels keuken

Witte tegels met kleur

De witte tegels mixen ook goed met wat meer kleur. Maak een statement en kies voor een blauw of groen keukenblok. Door de witte tegels blijft het geheel toch rustig en een fijne plek om ’s avond een gezonde maaltijd te bereiden. En let vooral op die fantastische vloer op onderstaande foto!

zwart wit tegels keukenzwart wit tegels keuken

Formaten witte tegels

Er zijn allerlei verschillende formaten witte tegels te verkrijgen. Vierkant, rechthoek, net ietsje groter of kleiner. Ook kun je nog kiezen om de hele muur te betegelen of om maar één strook te voorzien van witte tegels. Dat laatste geeft een rustiger effect en ook ruimte om de muur die overblijft eens een andere kleur te geven. Wel zo handig als je van afwisseling houdt (net als ik).

zwart wit tegels keukenzwart wit tegels keukenzwart wit tegels keukenzwart wit tegels keukenzwart wit tegels keukenzwart wit tegels keukenzwart wit tegels keukenzwart wit tegels keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply