THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Zwart-wit slaapkamer


slaapkamer kledingrek

Toen ik een jaar geleden begon te schrijven voor Thestylebox was dit het helemaal voor mij: alles zwart-wit. Inmiddels heeft mijn eigen huis al enig kleur gekregen, maar zwart-wit blijf ik fantastisch mooi vinden. Een geweldig voorbeeld is deze zwart-wit slaapkamer. Zo rustgevend!

Witte basis

De basis van deze slaapkamer kent maar één ‘kleur’: wit. Dit betekent dus witte muren en een witte vloer met mooie hoge plinten. In de zwart-wit slaapkamer staat een bed gemaakt van multiplex en met een zwart hoofdeinde. Verder zijn vrijwel alle meubelen wit op het String design boekenkastje na. Ook staat er een heel mooi zwarte kledingrek naast het bed.
zwart-wit bed

Woonaccessoires

Op het bed ligt een mooi wit dekbed aangevuld met een heel aantal zwart-wit en grijze kussentjes. Op de grond ligt ook een grijs vloerkleedje. Verder vind je weinig accessoires in de zwart-wit slaapkamer.
zwart-wit slaapkamer bedzwart-wit slaapkamer

Verlichting

In de zwart-wit slaapkamer vind je mooie verlichting; aan het plafond hangt een witte lampion en aan de muur hangt een zwarte lichtsnoer (klik). Op het bed ligt een bijzonder design lampje. Past allemaal mooi bij elkaar, desondanks het allemaal anders is. Dat is het voordeel van zwart-wit in het interieur: zolang het zwart-wit is, maakt het niet uit welk patroon of design producten hebben- het past allemaal bij elkaar!
zwart-wit slaapkamer kast
zwart-wit slaapkamer plankjes
zwart-wit slaapkamer plant
zwart-wit woonaccessoires

Wat vind jij van deze zwart-wit slaapkamer?
Bron: merrymishapblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply