THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Zwart wit appartement


witte bank woonkamer

De binnenkijker van deze week is weer een waar Scandinavisch pareltje. Een heel appartement vol met zwart en wit en alle elementen die je gewend bent vanuit die hoek zijn aanwezig. Zo nu en dan is het fijn om de rust en eenheid van zo’n appartement weer te aanschouwen voor inspiratie voor thuis.

Witte vloer

In dit appartement ligt een witte vloer van mooi hout. De witte vloer ligt in alle ruimtes, behalve in de slaapkamer. Daar ligt een prachtige robuust houten vloer. De witte vloer legt een perfecte basis voor dit Scandinavische appartement, zeker in combinatie met alle witte muren.

De woonkamer is heel simplistisch ingericht. Zo staat er een witte Kivik bank van Ikea zonder armleuningen. Dit zorgt ervoor dat de bank weinig plek lijkt in te nemen en dat schept ruimte. Dit is ook wel nodig, want het is een erg klein appartement. In de woonkamer staat ook een klein eetkamertafeltje met zwarte stoelen. De haard vind ik de eyecatcher van de woonkamer, echt een prachtding.

zwart wit binnenkijkerwitte open haarddesign bank

Dagbed

In een ander hoekje (geen idee waar dit is) staat nog een mooi dagbed, waar ik al eens een blog over schreef. Echt een heerlijk hoekje waar je fijne boeken kunt lezen.

De slaapkamer is al even mooi: de afgeleefde vloer, de prachtige witte haard en het eenvoudige van de inrichting.

haard slaapkamer
scandinavische slaapkamer
witte kast scandinavische slaapkamer
zwart kantoor

Zwart kantoor

Hoewel vrijwel heel het appartement wit is, heeft het kantoor een zwarte verfje gekregen. Zowel de muren als het plafond zijn zwart en dat geeft veel diepte aan de ruimte. Of het nou zo’n lekkere positieve plek is om in te werken weet ik niet, maar mooi is het wel.

zwarte werkkamer
zwart wit keuken

Wat vind jij van dit zwart wit appartement? Laat een reactie achter, vinden wij leuk!  

Bron: gravityhomeblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply