THESTYLEBOX

Binnenkijker

Zomers huis in Zuid-Afrika


binnenkijken zomerhuis

Vorige week was het nog volop genieten van de zon, helaas is het deze week afzien met bewolking. Maar om in de stemming te blijven, vandaag een heerlijke, zomerse binnenkijker in Zuid-Afrika. Ben je benieuwd naar meer foto’s van dit stulpje? Kijk snel verder!

Interieur met natuurlijke materialen

Welkom in dit zomerse huis. Bij binnenkomst waan je je meteen in vakantiesferen met de lichte inrichting en het terras mét uitzicht op de zee. Het interieur heeft een rustige, lichte basis. Alle muren zijn wit en er ligt een lichte vloer. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, waaronder hout en steen. De kleuren van de meubels en accessoires passen binnen het natuurlijke kleurenpalet. In de woonkamer staat een bank die gemaakt is van hout. Op de bank liggen kussens in zachtblauwe, grijze en witte tinten. De boomstammen creëren het ultieme buitengevoel. Het dakterras sluit perfect aan op de rest van het interieur door het gebruik van dezelfde natuurlijke materialen en kleuren. Het huis is ontworpen door architect Marco Bezzoli, één van de oprichters van Archilab Studio: een succesvol architectenbureau in Zuid-Afrika.

binnenkijker zomerhuiseettafel zomerhuiswoonkamer zomerhuis

Slaapkamer om bij weg te dromen

Deze lichte slaapkamer is een plek om tot rust te komen. Ook in deze ruimte is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en de kleuren wit, grijs en blauw. De lamp is een blikvanger in de slaapkamer. Een nisje boven je bed is ideaal om favoriete spullen in op te bergen.

slaapkamer zomerhuis

Zou je in dit zomerhuis je vakantie willen vieren?

Bronnen: 79ideas.org | Anton Robert photography | casasanchia.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply