THESTYLEBOX

Hotspots Meubels

Favoriete meubel: zuiver omg eetkamerstoel


stoelen zuiver

Heb je de omg eetkamerstoelen van Zuiver al gespot dit voorjaar? Ik kwam ze tegen bij De Tafel Van 10 en was op slag verliefd. De Tafel Van 10 is een woonwinkel in Gouda met prachtige meubels en woonaccessoires van merken als Ferm Living, House Doctor en HK living.

Omg eetkamerstoelen Zuiver

Ik gebruikte de eetkamerstoelen van Zuiver bij de styling van de voorjaarstafel. De stoelen zijn verkrijgbaar in het leer of stof. Op de foto hierboven zie je twee leren stoelen in bruin en grijs. Daarnaast zijn ze ook nog verkrijgbaar zwart en geel leer. Liever een stoffen variant? De stoffen stoelen kun je kopen in het zwart, lichtgrijs, oranje, groen, blauw en camel. Tip: combineer de verschillende kleuren met elkaar aan je eetkamertafel om sfeer te creëren in je interieur. Zo combineerde ik twee verschillende leren stoelen met elkaar. Ondanks dat het designstoelen zijn, zijn de stoelen betaalbaar. Dit is een groot pluspunt aan de stoelen! Voor de leren variant betaal je €169,- per stoel en de stoffen stoel kost €159,-.

voorjaarstafel styling

De Tafel Van 10 Gouda

Als je in Gouda bent, moet je echt even langs bij woonwinkel De Tafel Van 10. Hier kun je meteen de prachtige omg stoelen van Zuiver spotten én daarnaast veel inspiratie op doen voor je interieur. Ook voor een leuk cadeautje ben je hier aan het goede adres. De winkel is iedere dag open, behalve op zondag. Je vindt de winkel in de St. Anthoniestraat. Liever online woonwinkelen? De Tafel Van 10 heeft ook een webshop.

Wat vind jij van deze designstoel? 

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply