THESTYLEBOX

Interieur ideeën Kantoor inspiratie Kinderkamer inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Woontrend 2018: 5x palmbomen in het interieur


botanische print palmen

Eén van mijn favoriete woontrends van 2017/2018 is de palmbomen-trend. Met name bovenstaande variant. Het vintage-actige palmboombehang knalt van de muur af. Nu heb ik geen muur over en vroeg ik me daarom af of er nog meer manieren waren om de palbomen-trend in huis te halen. Ik ging op onderzoek uit en vond 5 varianten! 

1. Go extreme: palmboombehang

Je moet een muurtje overhebben en flink wat lef hebben, maar dan maak je ook wel een echt statement in huis: behang. Op bovenstaande foto zie je fotobehang van Karwei, mijn persoonlijke favoriet. Het is een gewaagde print, maar door de grijstinten blijft de muur wel enigszins op de achtergrond. Hieronder nog een aantal voorbeelden van webshop Rebelwalls. Deze webshop heeft talloze prints voor iedere kamer in het huis.

palmen behangpalmbomen huis

 2. Vintage schoolplaat

HK Living gaat met vele producten mee in de palmboom-trend. Ze hebben onder andere bovenstaande vintage schoolplaat in de collectie. Eigenlijk is dat het Karwei behang in het klein. Voor de mensen die sneller willen afwisselen en niet van behangen houden. (Ik schaal mezelf behoorlijk onder die groep.)

botanische schoolplaat hkliving

palmboom poster

3. Posters
Het ophangen van posters is een gemakkelijke en goedkope manier om de palmboom-trend in huis te halen. Of de bladeren van de palm, zoals op bovenstaande posters.

hkliving palmboom kussens

4. Kussentjes
HK Living speaking again! Naast de schoolplaat heeft het merk ook diverse kussentjes te koop met palmbomen en andere botanische prints. Zo heeft jouw woonkamer of slaapkamer in no-time een nieuwe look. Helemaal volgens de laatste trends.

palmboom plant

5. Ga voor écht: palmboom in huis
Ten slotte kun je natuurlijk ook gewoon een echte palm in huis halen. Ga voor een enorme variant, zoals hierboven en hieronder te zien is. Palmbomen zijn te koop tot een hoogte van 5,5 meter, wow! Gelukkig bestaan er ook kleinere varianten, vanaf 70 cm. Kijk voor voorbeelden, bijvoorbeeld op deze webshop.

indoor palmboom

Wat vind jij van de palmbomen-trend? Iets voor bij jou thuis?

Karwei | Rebelwalls | hkiving| Desenio | hkiving | betterdecoratingbible.com | thedesignchaser.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply