THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Wonen in een studio #2


binnenkijken studio

Een studio is ideaal als je alleen woont, maar kan moeilijk zijn om in te richten omdat je bed en bank in één ruimte staan. Het is daarom een uitdaging om een opgeruimde studio te hebben. Bij deze Scandinavische studio vind ik dat goed gelukt! De bewoner heeft gekozen voor een rustige basis met veel zwart-wit. Heb je zelf een studio, maar vind je het lastig om de studio in te richten? Laat je inspireren door deze binnenkijker!

Scandinavische inrichting

Deze studio heeft een Scandinavisch interieur met veel zwart, wit en grijs. Er ligt een lichte, houten vloer en alle muren zijn strak en wit. De bank en het bed zijn allebei wit, waardoor de studio veel rust uitstraalt. De kussens en het vloerkleed maken de ruimte sfeervol en gezellig. Bij het raam is een minimalistische werkplek gecreëerd. Boven het bureau hangen verschillende inspirerende plaatjes. In de studio hangt een grote witte hanglamp, wat een eyecatcher is in de studio. De verschillende planten en cactussen geven kleur aan de ruimte.

werkplek studio binnenkijken scandinavische studio doorkijkje studiobed studio  dressoir studio

Zwart-witte keuken

Via een deur kom je vanuit het woon- en slaapgedeelte in de keuken. Ook de keuken is zwart-wit en heeft een strakke uitstraling en past in de Scandinavische stijl. De houten keukenaccessoires op het aanrecht geven veel sfeer aan de keuken. Bij de keuken is een minimalistische eethoek gecreëerd met een houten eettafel en zwarte eetkamerstoelen. Tussen de eetkamertafel en de keuken in staat een witte trolley met mooie keukenspullen.

eethoek binnenkijker keuken studio details keuken

Zou je in deze studio willen wonen?

Bron: 55kvadrat.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply