THESTYLEBOX

Binnenkijker Vintage interieur

Wonen op een woonboot


woonboot woonkamer

Dit is een woonboot. Ja. Echt. Ik zal vast niet de enige zijn die bij het denken aan een woonboot al snel denkt aan donkere schrootjes en oubollige meubelen. Deze woonboot bewijst dat het anders kan. Dat het zelfs mooi kan zijn, wonen op een woonboot. De inrichting bevat veel licht, hout en een aantal mooie kleuren.

De basis

De basis van deze woonboot is niet echt in één zin samen te vatten. In de woonkamer ligt een licht houten vloer die overloopt naar een tegelvloer in de keuken en er liggen ook tegels onder de houthaard. In de slaapkamers liggen ook houten vloeren en in de gang ligt een nostalgische tegelvloer. De muren zijn allemaal wit gehouden en dit zorgt voor eenheid en rust.

Het mooie aan de woonboot vind ik het plafond: houten balken die licht zijn gehouden en daarom weer sfeer geven in alle ruimtes. Het hout komt ook goed terug in de meubelen in de hele woonboot.

wonen woonboot
woonboot woonkamer
woonboot woonkamerinbouw bankkeuken barwoonboot halinbouwkast slaapkamerkinder slaapkamerslaapkamer jongenjongens slaapkamer

Slaapkamers met sfeer

De slaapkamers in de woonboot geven een heerlijke sfeer. De witte muren passen prachtig bij de houten vloer en plafond. Op het bed liggen zandkleurig bedlinnen met kleuraccenten geel en blauw. Ik vind deze kleuren geweldig passen in het geheel en het maakt het net af. In de master bedroom ligt bedlinnen in zandkleur en geel, rood, groen.

In de hele woonboot hangen geweldige lampen die goed gekozen zijn bij het wonen in een woonboot. Daarnaast zijn er vintage accessoires gebruikt die er goed bij passen.

woonboot slaapkamerwoonboot halwoonboot buiten

Bron: remodelista.com

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply