THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Wonen op 28m2


wonen 28m2

Deze binnenkijker heb ik niet gekozen, omdat ik de inrichting nou zo enorm geslaagd vindt. Stiekem vind ik 90% van dit appartement echt foeilelijk (serieus: dat behang?!). Nee, ik koos dit appartement uit door de enorm effectieve inrichting. Wonen op 28m2 is een uitdaging te noemen en ik vind dat de bewoners van dit appartement hierin enorm in geslaagd zijn.

Witte basis

Wat ik wel mooi vind aan dit appartement is de witte basis. Er is begonnen met alleen maar witte muren of het is lichtgrijs. Op de vloer ligt een donkere laminaat vloer. Alle meubelen zijn wit en dit zorgt voor een goede basis om verder mee los te gaan.

Hoewel ik zelf niet zo’n fan ben van behang en ik het behang in dit appartement echt oerlelijk vind, is het wel goed gebruikt. Het vlak boven de bank zorgt ervoor dat de woon-/eetkamer ‘gescheiden’ wordt van de slaapkamer. Zelf zou ik dit doen door een mooi kleurvlak te schilderen met verf in een rustige kleur. Het behang in de slaapkamer vind ik echt het lelijkste behang dat ik ooit heb gezien, maar ook weer: goed toegepast. In het hoekje past precies een bed en door het behang is ook dit weer een apart hoekje geworden. Door de verschillende behangetjes lijkt de ruimte veel groter. Optimaal wonen op 28m2! 

woonkamer kleinklein scandinavisch appartement

Opbergruimte

Naast het goede gebruik van kleur en behang is er ook effectief omgegaan met meubelen. Sowieso is het slim om alle meubelen in een witte of lichte kleur te gebruiken in een kleine ruimte. Het leuke aan dit appartement is dat bij de bank een eetkamertafel is geplaatst. Tegenover de bank staan twee ladekasten van Ikea en aan de muur hangen nog een aantal kasten: veel opbergruimte dus!

slaapkamer kleinkaptafelklein wonenkleine keukenbalkon inrichtenklein balkon

Hoe vind jij dat de bewoners dit kleine appartement hebben ingericht?

Bron: fastighetsbyran.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply