THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur Vintage interieur

Wonen in een studio


klein wonen studio

Sinds een aantal maanden woon ik in een studio en na in studentenhuizen gewoond te hebben is dit echt heerlijk. Een eigen plekje die ik continu kan verbouwen. Een plaats waar ik de afwas laat staan als ik er geen zin in heb en elke dag pyjamajas kan houden. Mijn studio is 28m2 en dit is soms een uitdaging om effectief in te richten, maar langzaamaan wordt het een plekje waar ik heel tevreden mee ben. Als je zelf klein woont is het des te leuker om inspiratie op te doen van studio’s van anderen. Ik vond er weer een en deel die graag met je. Lijkt het je wat? Wonen in een studio?

Rustige basis

Deze studio heeft een mooie, rustige basis gekregen met witte muren en een witte houten vloer. Dit is slim, want hierdoor lijkt de ruimte veel groter. In het woongedeelte zijn twee banken geplaatst in lichtroze en zandkleur en zowel het bankje, de boekenkast en de tvkast zijn van donker hout en hebben een retrolook.

In deze studio is een duidelijk kleurenpalet gebruikt die zorgt voor rust: wit, roze, zand en groen. Het roze van de bank komt weer terug in het roze kleed op het bed en het groen van de amazing kast zie je ook in het handdoekje in de keuken en de planten. Ik houd van interieurs waar kleurgebruik goed in balans is. Zo kies ik zelf altijd van één of twee kleuren die ik overal op een subtiele manier probeer terug te brengen.

retro kastje
roze zwart wit interieurwonen studiogroene vintage kaststudio
slaapkamer studio
vintage spiegel
witte keuken

Wat vind jij van deze studio?

Bron: gravity-gravity.tumblr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply