THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie

Wolkjes in de kinderkamer


kussen wolkje

Herinneren jullie de kinderkamer van de dochter van Bianca nog? In deze mooie gerenoveerde kinderkamer lagen van die schattige wolkjes kussens. Dus ging ik op zoek naar meer wolkjes voor in de kinderkamer.

In de wolken

Het lijkt een soort trend om wolkjes in de kinderkamer te brengen. Zelf vind ik het tijdloos, dus vooral blijven doen! Je hebt allerlei diverse wolkjes en producten met wolkjes erop. Je ziet ook wolkjes met regendruppels, maar ik word daar wat triestig van dus daar heb ik zo min mogelijk foto’s van toegevoegd. Op de eerste foto zie je een über schattig wolkjes kussentje met een gezichtje erop. Ik word er spontaan vrolijk van, jij ook? Ook het dekbed met de wolkjes vind ik enig!
dekbed wolkjes kinderkamer
diy wolkjes kinderkamer
kledinghanger wolkje kinderkamer
kleedje wolkjes
lamp wolkje

DIY wolkjes

Voor alle creatieven onder ons: ga los met wolkjes. De wolkjes kussentjes zijn ook gemakkelijk zelf te maken: klik hier voor een beschrijving. Een ander leuke zelfmaker is de lamp die op de foto hierboven ziet. Natuurlijk kun je ook leuke dingen doen met maskingtape.
stoffen wolkje
wolkje kussentje kinderkamer
wolkjes kinderkamer

Waar te koop

Het gebreide wolk kussen vind je o.a. bij Mevrouw Aardbei en Wolfen Wolkje. Het dekbed met de wolkjes vind je bij grasonderjevoeten.nl.
zwart-wit wolkje

Wat vind jij van wolkjes in de kinderkamer?
Bronnen: ministyleblog.com | mcpherson4.blogspot.nl | lovefromginger.com | ministyleblog.com | mrfinny.nl | mommo-design.blogspot.nl | avenuelifestyle.com | trendenser.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

3 Comments

 • Reply
  Brechtje
  15 augustus 2015 at 16:24

  Ah, wolkjes zijn tijdloos inderdaad. Ik vind het zo schattig staan! Zo’n kleed met wolkjespatroon, of een kussen in de vorm van een wolkjes zou ik zo in mijn eigen kamer leggen. 🙂

 • Reply
  Alice
  24 juni 2016 at 13:43

  Wat schattig! ik ben nu de kamer van mijn dochter aan het opknappen, vind dit wel een heel leuk idee! ik heb al een kinderfauteuil voor haar besteld, ben benieuwd wat ze er van vind 🙂

 • Reply
  Marlies Klomp
  31 augustus 2016 at 15:44

  Dat is echt super leuk! Kei schattig!

 • Leave a Reply