THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur

Witte kerst in huis!


witte kerst in huis

Kerst komt eraan! De kerstverlichting hangt weer in de steden, kerstmuziek dreunt door de geluidsboxen en daarmee gaan we natuurlijk ons huis ook kerst- klaar maken. Hoewel we een witte kerst waarschijnlijk wel kunnen vergeten, halen we de witte kerst gewoon binnen! Althans met witte accessoires dan. 

Witte kerst met wit, hout en zwarte accessoires

Een witte kerst in huis betekent niet dat je alleen maar witte kerst accessoires in huis haalt. Dit betekent veel wit met hout en zwart. Zoals bijvoorbeeld de witte ster van lint op de foto hieronder. De houten tak met daarin witte sterren en andere kersthangers op dezelfde foto maakt het geheel helemaal af. Ook de houten kerstboompjes op de eerste foto zijn enorm leuk en zeker in combinatie met de sterretjes slinger.

witte kerst in huiswitte kerst in huiswitte kerst in huis

Witte kerst do-it-yourself

Ga zelf aan de slag met leuke accessoires voor de witte kerst! Zoals de moderne versie van de kerststal, zoals op de foto hierboven of de sterren gemaakt van ijzerdraad hieronder.

witte kerst in huiswitte kerst in huiswitte kerst in huis

Alternatieve kerstaccessoires voor de witte kerst

Op de twee bovenstaande foto’s zie je de trends van dit moment goed naar voren komen. Zo zie je heel veel diamant-vormige hangers die heel hip zijn voor in een (alternatieve) kerstboom, aan een tak of aan het plafond. Daarnaast zijn er ook allerlei leuke houten hangers te koop. Leuk dat er eindelijk alternatieve kerst accessoires te koop zijn!

Bronnen: chaidays.com | anglerz.com | carnetsparisiens.com | myscandinavianhome.blogspot.com | mommo-design.blogspot.com | littlethingsandco.com | koperroze.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply