THESTYLEBOX

Industrieel interieur Woonkamer inspiratie

Witte gietvloer woonkamer


gietvloer wit woonkamer

Het voordeel van een compleet nieuw huis is dat je het huis helemaal naar jouw ideeën en smaak kunt inrichten. Natuurlijk beginnend bij de vloer, want dit is de basis voor de rest van de inrichting. Wat dacht je van een gietvloer? Super strak en makkelijk in onderhoud. Dat wordt duurzaam genieten!

Functionele gietvloer

De gietvloer geeft een enorme strakke en ruimtelijke afwerking. Het is een vloer waar lekker op geleefd kan worden. Functioneel en fantastisch mooi! De gietvloer werd voorheen vaak gebruikt in industriële ruimtes, maar de vloer heeft ook steeds meer woonkamers bereikt. Als je kiest voor een gietvloer, zorg er dan wel voor dat je woonkamer verder niet al te kil wordt. Een vloerkleed doet al snel wonderen en andere warme producten zoals het schapenvachtje is mooi in combinatie met de gietvloer!

gietvloer wit woonkamergietvloer wit woonkamer

gietvloer wit woonkamergietvloer wit woonkamer

gietvloer wit woonkamer

Ga voor de gietvloer naar de expert!

Voor deze blog heb ik er voor gekozen om de witte gietvloer uit te lichten, maar de gietvloer kun je in elke kleur vinden die je wilt. Ga voor de gietvloer wel naar een expert, want je wilt deze investering natuurlijk wel in één keer goed doen. Daarnaast zijn er heel wat dingen waar je rekening mee moet houden- bijvoorbeeld een anti-slip laag en de vloer moet ook geluiddempend zijn! 

gietvloer wit woonkamer

Bronnen: designenwonen.nl | designenwonen.nl | excellent-epoxyvloeren.be | interieurdesigner.nl | design-vloer.nl | goingdutchondecor.blogspot.com | chezpatrice.ro

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply