THESTYLEBOX

Interieur ideeën Kantoor inspiratie Keuken inspiratie Kinderkamer inspiratie Landelijk interieur Lifestyle Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Winactie: VanStoerHout


steiger houten bankje

Als je ons al een tijdje volgt dan weet je dat wij van hout houden. Vooral van een beetje doorleefd en stoer hout of van dat goedje nieuwe. Daarom vonden wij het heel leuk toen VanStoerHout ons benaderde om een samenwerking aan te gaan. Tegen zo’n tof, innovatief bedrijf zeggen wij natuurlijk geen nee. Zeker niet als we iemand van jullie ook nog eens blij kunnen maken. Het is namelijk tijd voor een nieuwe winactie! Wij kozen het houten bankje ‘De boer op’ uit. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Hout op maat

VanStoerHout maakt allerlei producten van hout en dan vaak op maat. Van steigerhouten tuinset tot hele projecten (check bijvoorbeeld eens bij Het kantoor van nu, prachtig toch?). Daarnaast hebben ze ook een vaste collectie met woonaccessoires en binnen- en buiten meubels. Vaak nét dat beetje meer innovatief dan normaal.

Dan even over het bankje. Het houten bankje is multi-toepasbaar. In mijn kamer dient hij nu vooral als accessoire met kaarsjes erop. Maar natuurlijk kun je hem ook gebruiken als krukje bij de eettafel of als extra zitje bij de bank. Zelf vind ik het robuuste van het bankje helemaal leuk, net dat tikkeltje stoer.

van stoer houthouten bankje vanstoerhouthouten bankje  van stoer hout bankje

Meedoen aan de winactie

Hoe maak je kans op het bankje van VanStoerHout?
1. Volg thestylebox.nl op Instagram Facebook
2. Volg VanStoerHout op Facebook 
3. Plaats in een reactie op Facebook of Instagram waar jij dit bankje gaat neerzetten.
4. Deel voor een extra kans een foto uit deze blog met hashtag #winactietsb.

Check voor meer over VanStoerHout de site of de facebookpagina van VanStoerHout.

Donderdag 25 augustus maken we de winnaar bekend!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply