THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie

Werkplekken met een uitzicht


werkplek-met-een-uitzicht-1

Mijn bureau staat heel gezellig tegen een wandje dus ik zou het ontzettend fijn vinden om een werkplek met uitzicht te hebben. Een bureau met uitzicht over de tuin, de zee, het strand, het bos, de stad of een rivier. Een uitzicht waar je lekker naar kunt staren wanneer je wilt nadenken, inspiratie zoekt of even weg wilt kijken van het scherm. Dat klinkt toch heerlijk? Werkplekken met een uitzicht is geen vanzelfsprekendheid. Ik kan het weten 😉 Maar toch kan je het vaak wel realiseren wanneer je creatief omgaat met de indeling van het interieur. Daarom wil ik een aantal mooie voorbeelden laten zien van werkplekken met een uitzicht.

6x inspirerende werkplekken met een uitzicht

Op welke manier kan je een werkplek creëren voor een raam? En in welke ruimte is dit het handigst? Bekijk eerst waar je graag zou willen werken in huis en waar het mogelijk is. Zo kom je waarschijnlijk tot maar 1, of wellicht 2, ruimtes in huis die geschikt zijn. In die ruimte kan er bijvoorbeeld een vast bureaublad gemaakt worden voor het raam zodat je niet het hele raam bedekt met een groot meubel. Maar een losse tafel kan ook gebruikt worden als werkplek. De volgende voorbeelden geven een idee hoe je dit doet.

werkplek-met-een-uitzicht-2

werkplek-met-een-uitzicht-4

werkplek-met-een-uitzicht-5

werkplek-met-een-uitzicht-6

werkplek-met-een-uitzicht-7

Een bureaublad, tafel of bureau?

Zoals je ziet staan er hier en daar echte bureaus, maar bijvoorbeeld ook een op maat gemaakt blad of tafel. Denk ook na over de opbergmogelijkheden rondom zo’n bureau of tafel zodat je plek hebt voor kantoorbenodigdheden. Werkplekken met een uitzicht zijn natuurlijk fantastisch maar dan moet het wel mooi georganiseerd zijn. Een rommelige werkplek voor of onder het raam is niet heel fraai. Probeer het zo rustig en opgeruimd mogelijk te houden zodat het uitzicht tot zijn recht komt én je lekker kunt werken.

Bronnen: admagazine.ru | instagram.com | ElleDecoration.com | nordicdesign.ca | ElleDecoration.se | cushandnooks.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply