THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie

Werkplek kinderkamer


blauwe werkplek

De werkplek in de kinderkamer is een fijne plek voor kinderen. De ideale plek om te knutselen of je huiswerk te maken. Maar hoe style je dit precies? In deze blog laat ik je verschillende mooie werkplekken zien.

Werkplek in de kinderkamer

Kleur hoort bij kinderen en geeft een vrolijke touch aan de kinderkamer. Kleur mag daarom ook niet ontbreken bij de werkplek. Verf een wand in een mooie kleur en kies voor een bureau wat hier goed bij past. Vooral een bureau met laatjes is ideaal, zodat kinderen hier al hun (school)spullen in op kunnen bergen. Hang wat vrolijke prints en kaartjes aan de muur voor een gezellig effect. Of kies voor een groot wandbord, zoals op bovenstaande foto. Dit houten bord is een gave decoratie aan de muur en je kunt hier veel handige spullen in kwijt.

werkplek kidswerkplek kinderenwerkplek kinderkamerwitte werkplek

Stoere werkplek

De werkplek op onderstaande foto is mijn favoriete werkplek in deze blog. Wat een gave plek om te werken. De grote letters zijn een blikvanger in de ruimte. De lambrisering is geverfd in krijtbordverf. Hierdoor kun je tekenen of spelletjes doen op de muur. Er staat een stoere, grote tafel waar goed aan gewerkt kan worden. De stoelen en de zwarte lampen maken deze stoere werkplek helemaal af.

stoere werkplekkast werkplekbehang kinderkamer

Welke werkplek vind jij het mooist?

Bronnen: vtwonen.nl | basiclabel.nl | decor8blog.com | her-creative.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply