THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie

Werkplek inrichten: vrouwelijk


werkplek-inrichten-vrouwelijk-zwart

Een werkplek voor mannen is heel anders ingericht dan een werkplek voor vrouwen. Zeker creatieve vrouwen willen graag een inspirerende werkplek waar ze ook hun inspiratie kwijt kunnen. Creatieve mannen houden vaak van een minimalistische werkplek met wat stoerdere materialen. Vandaag kijken we naar een aantal creatieve, vrolijke en inspirerende werkplekken voor de creatieve vrouw onder ons. Een werkplek inrichten thuis voor een vrouw doe je met inspiratie en goeie ideeën!

Een vrouwelijke werkplek inrichten

Er zijn natuurlijk heel veel stijlen, kleuren en uitstralingen waar wij als vrouwen van houden dus we kunnen niet zomaar zeggen dat dit nou echt de vrouwelijke werkplek is. Van kleurrijk, tot zwart wit, van landelijk tot klassiek of juist ontzettend modern en minimalistisch, het kan allemaal!

Wel zien we vaak hier en daar bijvoorbeeld roze, goud, glitters of leuke hebbedingetjes in de volgende inspirerende werkplekken.

werkplek-inrichten-vrouwelijk-scandinavisch werkplek-inrichten-vrouwelijk-roze

Gebruik de wanden

Veel van deze voorbeelden laten zien dat de wanden in een thuiskantoor of werkplek goed gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld inspiratiebeelden op te hangen, decoraties, foto’s waar je gelukkig van wordt, prikborden of ruimte voor mood boards te maken.

Afhankelijk van jouw beroep of hobby waarvoor je deze werkplek gaat gebruiken, kan je ook de wanden daarop inrichten. Wil je bijvoorbeeld meer opbergmogelijkheden? Hang dan planken, manden, rekken of haken aan de muur!

werkplek-inrichten-vrouwelijk-planner

werkplek-inrichten-vrouwelijk-patronen

werkplek-inrichten-vrouwelijk-goud

Boeken, inspiratie en nog veel meer…

In een werkplek horen natuurlijk ook boeken te staan, naslagwerk, tijdschriften of andere items waar jij inspiratie uit haalt, mee werkt of nodig hebt om mee te werken. Dit kunnen business boeken zijn, kunstboeken, medische boeken maar ook boeken voor je favoriete hobby zoals naaien, breien, haken etc.

werkplek-inrichten-vrouwelijk-georganiseerd

werkplek-inrichten-vrouwelijk-flamingo

werkplek-inrichten-vrouwelijk-decoratief

Goede verlichting

Als je een werkplek aan het inrichten bent dan wil je dat alles er zo sfeervol en mooi mogelijk uit ziet, maar vergeet niet dat je naast sfeerverlichting ook goede werk verlichting nodig hebt zoals een bureaulamp of spots aan het plafond.

werkplek-inrichten-vrouwelijk-chique

Bronnen: myidealhome.tumblr.com | decordove.com | decocrush.com | diyandmag.com | giochi-di-carta.blogspot.com | styleathome.com | popsugar.com | blogdomath.com | thetrendysparrowblog.com | sayehpezeshki.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply