THESTYLEBOX

Woonkamer inspiratie

Werkplek in de woonkamer


stoere woonkamer

Als je veel thuis werkt, is een werkplek in de woonkamer ideaal. Tegelijkertijd ook een uitdaging, omdat het snel rommelig kan ogen en dat is nu juist wat je niet wilt. Met behulp van de juiste styling creëer je een fijne en gezellige werkplek die past bij de rest van het interieur.

Het bureau

Een bureau is een belangrijk onderdeel van de werkplek. Kies bijvoorbeeld voor een bureau met schragen. Schragen zijn vaak van hout en staan stijlvol onder een bureau. Daarnaast is een bureau met schragen eenvoudig zelf te maken. Als je graag opbergruimte wilt bij je werkplek, is een bureau met lades een goede keuze. Zo kun je al je administratie en mappen opbergen en dit geeft een opgeruimde uitstraling.

bureau schragenmooie werkplekwerkplek stoer

Maak het persoonlijk

Een bureau staat al snel vol met allerlei spullen. Maar voor een rustige uitstraling is het nodig dat je het bureau niet te vol zet. Een handige organizer is ideaal om al je pennen en papierwerk in op te bergen. Maak je werkplek persoonlijk door een paar items neer te zetten waar je van houdt. Posters, kaartjes en foto’s zijn onwijs leuk om boven je bureau te hangen.

werkplek thuisstoere werkplekwoonkamer werkpleksfeervolle werkplek

Bronnen: femina.dk | sannahhh.wordpress.com | vtwonen.nl | jeltjefotografie.blogspot.com | glitterinc.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply