THESTYLEBOX

Industrieel interieur Persoonlijk Scandinavisch interieur

Wensenlijst #2


wensenlijst interieur

Jaaa, weer een nieuwe wensenlijst online! Ik ben zo’n type die altijd wel iets nieuw wil. Is het ene projectje afgesloten dan zie ik weer iets nieuws voor een andere ruimte in mijn huis. Ik verzamelde een aantal dingen die nog op mijn lijstje staan en ik graag snel wil toevoegen in mijn interieur.

Grote lijsten met mooie posters erin vind ik geweldig mooi in het interieur. Het vinden van een mooie poster vind ik daarentegen echt extreem lastig, want ik wil iets origineels en sfeervols. Ik vond bij Theposterclub twee leuke posters en deze plaats ik dan ook direct op mijn wensenlijst. Welke vind jij mooier? // Mijn industriële houten tafel heb ik vervangen voor een Scandinavische ronde, witte tafel. Tijd voor nieuwe stoelen dus! Zo’n oude schoolstoel vind ik geweldig. Het grappige is, soms maak ik dit soort moodboardjes eerder dan dat ik de tekst schrijf. Inmiddels heb ik zo’n stoel al aan mijn tafel staan: heel blij mee! // Ik ben dol op goede koffie en drink het liefst buiten de deur, omdat alles beter is dan mijn senseo koffie. De Chemex ‘slow coffee maker’ maakt niet alleen heerlijke koffie, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. //  Deze DIY lijkt me super leuk voor aan de muur. Het zijn papieren driehoekjes die op een speelse manier op de muur zijn gearrangeerd. De kleurtjes zijn super leuk, maar je kunt natuurlijk elke kleur nemen die je mooi vindt!

Ik denk dat in de komende maand er sowieso een nieuwe poster komt, mijn stoel is er al en de DIY ga ik zeker proberen te maken! Wat is jouw favoriet van deze wensenlijst?

Bronnen: theposterclub.com | theposterclub.com | lovt.nl | kookwinkel.nl | apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply