THESTYLEBOX

Interieur ideeën Persoonlijk

Wensenlijst #1


wensenlijst thestylebox

Doordat ik vrijwel dagelijks bezig ben voor Thestylebox zie ik heel veel moois voorbij komen. Dat heeft ten eerste als resultaat dat mijn inrichting ongeveer elke week wel verandert (zo niet: dagelijks). Ik verschuif vaak mijn meubelen en woonaccessoires verander ik vaak. Een ander gevolg is dat ik ietwat hebberig wordt van het bloggen over interieur. Ik heb daarom besloten om een wensenlijst te maken en er elke maand wat van af te strepen. Het leek me wel leuk om die wensenlijst met jullie te delen!

Eenvoudig design

HAY is mijn nummer 1 favoriete merk en het liefst zou ik er heel wat producten van aanschaffen, maar voor nu wil ik graag de kandelaar van HAY. De Lup Triangle is o.a. te koop bij Flinders. Prachtig in haar eenvoud. Een tijd geleden kocht ik twee Marokkaanse handgeschilderde koffiekopjes en een schaal bij Tierlatijn, maar ik wil er graag een paar bij. Ook ben ik dol op hout in het interieur en ik vind het een must-have voor in de keuken. Ik heb al een aantal snijplanken, maar een ronde snijplank heb ik nog niet en moet er dus snel komen. HK-Living vind ik daarvoor een heel mooi merk, de snijplanken kun je bijvoorbeeld kopen bij Loods5.

Het servies van Serax ontworpen door Catherine Lovatt vind ik buitengewoon. Het is zo’n uniek ontworpen collectie en tegelijk zo eenvoudig, daar word ik blij van! Er is een nieuwe collectie, maar die vind ik zelf wat minder mooi. Het Serax servies is in Nederland te koop via Stockhome. Ten slotte wil ik heel graag een houten bankje bij mijn eetkamertafel. Nu heb ik nog niet hét adresje gevonden om er één te kopen, maar ik heb al wel een DIY gevonden. Geen idee of ik dat zelf kan, maar binnen nu en onbepaalde tijd ga ik ermee aan de slag!

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Bronnen: mydubio.com | homedecoratingdiy.com | trendspanarna.nu | myunfinishedhome.com | bintihomeblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply