THESTYLEBOX

Persoonlijk

Welkom 2016!


ohmyhome
Jup. Het is 2016. Via deze weg wens ik je een fantastisch, inspiratievol en gelukkig nieuwjaar toe! Goede voornemens bij een nieuw jaar zijn er niet voor mij, want ik vind dat wanneer je iets wilt veranderen je dat NU moet doen. Of: maandag begin ik echt! Dat doe ik elke dinsdag. Hoe het ook zij. Vandaag is toch ook wel de dag dat er iets nieuws voor mij ligt. Een nieuw en ook super spannend jaar met een hoop uitdagingen en veranderingen. Ik neem je mee.

Veranderingen 2016

2016 wordt het jaar dat ik:

Ga afstuderen! Nu echtecht. Ik doe de master Communicatie & Educatie in Groningen, daarvoor deed ik de pre-master en daarvoor heb ik hbo Communicatie afgerond in Ede. Ik kan niet wachten totdat ik mijn tweede bul kan tekenen en voorlopig even klaar ben met studeren (na 6 jaar!). Eerst wacht er nog een scriptie en een stage op me, spannend! // Op zoek ga naar werk. Na mijn afstuderen ga ik het liefst zo snel mogelijk aan het werk. Ben heel benieuwd waar ik terecht kom. // Ga verhuizen. Hoe leuk Groningen ook is, veel werk is er niet en het is ook wel een beetje ver van de rest van de ‘bewoonde wereld’. Mijn nichtje zei eens tegen mijn zus: ‘Mama, als het bij ons avond is, dan is het bij Caroline ochtend’. Zo ver dus. Maar goed, wanneer ik mijn droombaan toch hier vind dan kan het zomaar weer anders worden! // Ik lekker blijf schrijven voor Thestylebox, echt super om hiermee bezig te zijn en de groei van de blog mee te maken. Ik hoop op een jaar met veel groei; zowel in volgers, gastbloggers, leuke samenwerkingen als in groei als in verbetering van mijzelf.

Dit lijstje zijn de grote dingen, maar daarnaast wil ik nog steeds eindeloos veel koffie drinken in koffietentjes, nieuwe buiten-de-deur-lunches gaan proberen, gezond en duurzaam blijven leven en eten, nieuwe mensen leren kennen, vriendschappen opbouwen en uitdiepen, boeken lezen (heb een boekenlijstje gemaakt voor 2016!), nieuwe steden ontdekken, mezelf ontwikkelen op elk gewenst gebied en uitgedaagd blijven.

gezond duurzaam eten
kopje thee

Ten slotte nog een leuke quote ter inspiratie:

quote nieuwjaar

Wat zijn jouw 2016- doelen? 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Snapshots Januari - THESTYLEBOX
    1 februari 2016 at 15:56

    […] maand begon natuurlijk met het nieuwe jaar. Ik schreef een blog over 2016 en Joëlle ook, heb je die al gelezen? // Joëlle vindt het enorm leuk om hotspots en huizen te […]

  • Leave a Reply