THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Waterverf muur


waterverf muur

Zo nu en dan heb ik een creatieve uitspatting. Dan wil ik per se een veel te groot kleed breien, zelf kussenhoesjes maken of heb ik opeens verf en de kwarts opnieuw uitgevonden. Ik zag een te leuk schilderij met waterverf en vond dat ik die ook wel kon. Dus ik ben vol nieuwe moed begonnen aan dit project. Het lukte niet helemaal fantastisch, maar met enige oefening zal het vast wel goed komen. Op zoek naar inspiratie kwam ik een veel leuker iets tegen: een waterverf muur. Hoe tof!

Gekleurde muur

Een waterverf muur is ideaal wanneer je wat meer kleur in huis wilt aanbrengen. Op de eerste foto zie je daar een tof voorbeeld van. Op een muur is een soort van ronde ‘vlek’ aangebracht die prachtig overloopt van donker naar licht. Mooi ook dat de rest van de muur strak wit is gehouden en het houten tafeltje past er ook goed bij.

Hieronder zie je een wat minder kleurrijke waterverf muur. In grijs en zandkleur is een mooi verloop geschilderd met waterverf. Dit is wat rustiger, maar het geeft toch een groots effect.
waterverf muur  ombre muur waterverfmuur waterverf

Verfpatronen

Er zijn nog vele andere patronen te bedenken met de waterverf muur. Op bovenstaande foto zie je allerlei kleurvlakken eruit zien als één geheel. Echt een statement achter dit bed! Hieronder lijkt het alsof iemand met een enorme kwast vegen over de muur heeft getrokken. Goed nieuws: deze waterverf muren zijn van behang. Ideaal voor de minder creatieven (zoals ik op dat gebied).

verf muur waterverf behanggekleurde muur

Wat vind jij van de waterverf muur?

Bronnen: brit.co | mademoiselledeco.com |  stylecaster.com | zeydekor.com | studiohomeonline.com | eclectictrends.com | myloview.pl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    10x Muren waar je even bij stilstaat - THESTYLEBOX
    15 augustus 2016 at 14:35

    […] hier regelmatig zien wat je allemaal kunt doen met muren in huis. Inspiratie voor muurkleuren, waterverf muur, cirkel op de muur, half geschilderde muur, noem maar op. Allemaal leuke inspiratie ideeën om je […]

  • Leave a Reply