THESTYLEBOX

Interieur ideeën

vtwonen&designbeurs: slaapkamers


lamp slaapkamer

Afgelopen vrijdag ging ik met Joëlle naar de vtwonen&designbeurs in de Rai Amsterdam. We zagen veel moois, liepen onze voeten onder onze benen vandaag en deden een leuke stylingworkshop bij Souraya van Bintihome. Daarnaast zagen we natuurlijk alle nieuwe trends voor komend seizoen, de nieuwe collecties van design merken en onze favoriet: het vtwonen huis. In deze blog laat ik je een aantal prachtige slaapkamers zien die we tegen kwamen. Wat opvalt is dat er in de slaapkamers veel donkere kleuren zijn gebruikt.

Donkere muur

Op de eerste foto zie je een slaapkamer waar de grijze, robuuste muur als startpunt is gebruikt. Aan de muur is een stoer metalen buis gemonteerd waar een leuke lamp aan hangt. Ook het bed is donker en er ligt een linnen dekbed op. Door het goede gebruik van licht en accessoires vind ik deze slaapkamer niet zwaar en straalt het juist een bepaalde sfeer uit waar ik blij van word.

grijze muur slaapkamerwoonbeurs slaapkamer

De donkere slaapkamer die je op bovenstaande foto ziet was te bezichtigen in het vtwonen huis. Op de muur is een grijze/blauwe kleur aangebracht, maar in tegenstelling tot de eerste donkere slaapkamer wordt deze slaapkamer aangevuld met witte accessoires. Dit geeft een iets frissere look aan de donkere slaapkamer. Wij vonden vooral de lampjes erg leuk en de quote grappig!

donkere slaapkamer woonbeurs details slaapkamer woonbeursvtwonen en design beurs

Houten kledingkast

Ook kwamen we in het vtwonen huis deze geweldige kledingkast tegen die geweldig zou staan in een donkere slaapkamer. Of in een lichte slaapkamer. Of gewoon in elke willekeurige slaapkamer. Of gang. Oké. Ik ben fan.

Wat vond jij van de vtwonen&design beurs en de donkere slaapkamers?

Bron: eigen foto’s

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Moodboard: donker wonen - THESTYLEBOX
    26 oktober 2015 at 08:04

    […] deze vind ik echt geweldig! // Op de Woonbeurs schoot ik dit plaatje van een geweldige slaapkamer. Ik schreef er een tijdje geleden ook een blog over. Een goed voorbeeld als je wilt gaan voor donkere kleuren, de stoere muur met het donkere bed […]

  • Leave a Reply