THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

vtwonen&designbeurs 2015


tafel woonbeurs

Gisteren namen Caroline en ik een kijkje op de vtwonen&designbeurs. Het was een leuke dag met veel gezelligheid en daarnaast hebben we ontzettend veel inspiratie op kunnen doen. In deze blog geef ik je een impressie van de beurs en vertel ik je over de super leuke workshop ‘tafelstyling’ waar we aan mee hebben gedaan.

VT wonen huis

We hebben veel mooie dingen gezien op de beurs, maar het hoogtepunt was voor ons het VT wonen huis. Een enorm huis met prachtige styling. We keken onze ogen uit, zo mooi! Beneden staat de eettafel met hier omheen verschillende stoere stoelen. Daarnaast vind je beneden een prachtige tuin. Op een trap gingen we naar boven waar een aantal slaapkamers waren. Eén zo’n slaapkamer zie je op onderstaande foto. De slaapkamer heeft een lichte vloer en dekbed. De kleur van de muur heeft een prachtige kleur blauw (een kleur die je vaak tegenkwam op de beurs!) en er is een leuke tekst op geschreven. De leuke bedlampjes staan sinds gisteren op mijn wishlist!

slaapkamer woonbeurs typmachine woonbeurswoonbeursladder woonbeurs

Workshop tafelstyling

Souraya Hassan van Binti Home gaf een super leuke workshop tafelstyling. Hier wilden wij natuurlijk graag aan mee doen! Er lagen allerlei vazen, kandelaars, potten en andere accessoires op een grote tafel. De bedoeling was dat je een aantal spullen koos. Met deze spullen mocht je vervolgens zo mooi mogelijk de ronde houten tafel stylen. Wij namen als uitgangspunt de mintgroene vaas. Souraya gaf als tip dat je het beste spullen kunt kiezen in verschillende vormen en hoogtes. Wij kozen daarom voor een hoge glazen vaas en zetten daar wat takjes in. Ook kozen wij een wit en goud vaasje. Wat vinden jullie van het eindresultaat?

styling tafelworkshop stylingworkshop woonbeurstafel stylinggordijn woonbeurswoonbeurs detailslampjes woonbeursstyling woonbeurs

Ben jij al naar de vtwonen&designbeurs geweest?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Snapshots September - THESTYLEBOX
    13 oktober 2015 at 15:06

    […] thuis. // We bezochten de woonbeurs (ok. dit was stiekem al in oktober.) en schreven hier een blog over. // Ken jij Lof der Zoetheid in Rotterdam al? Ga er heen! // Nog een stilleven bij mij thuis. […]

  • Leave a Reply