THESTYLEBOX

Binnenkijker Keuken inspiratie Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Voor de lefhebbers: huis met groene vloer


eetkamer hout

De binnenkijker van deze week is voor de échte lefhebbers. Dit huis heeft namelijk – zoals je sowieso niet ontgaan is – een groene vloer. Of ik het nou echt mooimooi vind, weet ik niet. Origineel is ’t wel. Plus: alles behalve saai. Wellicht teveel van ’t goeie voor een heel huis, maar wel inspirerend voor een saaie slaapkamer bijvoorbeeld.

Houten eethoek

Op de eerste foto zie je mijn favoriete kamer van dit huis. De groene vloer steekt lekker af tegen de witte muren en de vintage eethoek. Ik vind het hout van de tafel en stoelen heel mooi staan bij de groene vloer. Doordat de inrichting verder eenvoudig is gehouden is deze ruimte niet vervelend druk of onrustig.

Ook de keuken is heel rustig gehouden. Het witte keukenblok heeft een stalen keukenblad. Grappig dat het fornuis overloopt in de haard in de woonkamer. Daarnaast is er een groene kraan geplaatst die natuurlijk weer perfect past bij de vloer.

keuken groene accessoires keuken groene kraan keuken groene vloergroene vloer

Roodkleurig vloerkleed

Op de groene vloer ligt in de woonkamer een enorm roodkleurig kleed. Of ik het per se mooi vind, weet ik niet goed. Het is toch geen echt slechte keuze, want het brengt wel warmte aan in de woonkamer.

woonkamer groene vloerbadkamer groene vloerbadkamer gele stoel

Geel stoeltje

De badkamer heeft een geweldige tegelvloer die heerlijk afsteekt tegen de witte tegels op de muur en het witte bad. Er staat in de badkamer een mooi geel stoeltje en dit vind ik echt een hele goed keuze. Het frist de eenvoudige badkamer toch weer een beetje op!

Zou jij gaan voor zo’n gewaagde, groene vloer? Laat het ons weten in de reacties of via Facebook of Instagram

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply