THESTYLEBOX

Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Vintage woonkamer


vintage woonkamer

Kringloopgeluk. Oude zooi. Vintage. Iedereen heeft er zo zijn eigen ideeën bij. Het is al tijdje een trend om oude gebruikte meubelen te gebruiken in het interieur. Kringloopwinkels zijn nog nooit zo succesvol geweest en ik ken eigenlijk maar weinig mensen die niet iets ouds hergebruiken. Vandaag op Thestylebox beelden met de vintage woonkamer.

One of a kind

Als ik aan de vintage woonkamer denk dan denk ik aan mooie retro dressoirs (of het komt omdat ik daar foto’s van heb gevonden). Het is mooi om deze kasten in de originele kleur te laten, dat is namelijk heel uniek en in contrast met de meubelen van tegenwoordig. Sommige kasten dienen zich perfect om zich te laten schilderen in een mooie kleur. Een voordeel van vintage meubelen is dat het vaak one of a kind meubelen zijn. De buurvrouw heeft waarschijnlijk niet dezelfde kast in de woonkamer staan.

vintage woonkamervintage woonkamervintage woonkamer

Vintage accessoires

In de vintage woonkamer vind je ook veel accessoires met een oude look. Bijvoorbeeld schilderijlijsten van lang geleden, oude landkaarten, koffers of woeste opbergkisten. Persoonlijk vind ik teveel vintage in een woonkamer (of waar dan ook) iets teveel van het goede, maar ik ben bijvoorbeeld wel heel erg fan van mijn eigen kringloop kast die ik in een matte grijze verf heb geschilderd. De rest van mijn woonkamer is dan wel weer strakker. Wat vind jij van de vintage woonkamer?
vintage woonkamervintage woonkamer

Bronnen: bloodandchampagne.com | casasugar.com | planete-deco.fr | ayudaadecorar.blogspot.com | alamella.ru | ikbenirisniet.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply