THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie Vintage interieur

Vintage plaid over het bed


vintage kleed bed
Wellicht vind je het spuuglelijk: een vintage plaid over het bed. Dat mag, maar misschien kan ik je overtuigen. Kijk dus snel nog even verder naar de rest. Er zitten namelijk prachtexemplaren tussen. Als je het wel al heel mooi vindt, dan maak ik je waarschijnlijk heel blij met deze blog. Hoe het ook zij: een plaid over het bed is sowieso een goed idee, het is lekker warm, maar ook een mooie accessoire!

Kringloopgeluk

Een vintage plaid is waar kringloopgeluk. Ik zie ze wel eens liggen, maar dan net niet in een mooie kleur. En oké. Ik moet me er misschien ook nog wel even overheen zetten dat je niet weet waar een plaid vandaan komt en wie er allemaal onder heeft gelegen. Maar daar is de 60 graden was voor toch? Anyway. Als je er eentje vindt dan heb je geluk. Op de bovenste foto zie je twee vintage plaidjes over het bed en ik vind het een snoezig geheel.

Hieronder zie je het werk van een oma met teveel tijd. Het vintage gehaakte plaid heeft een prachtige kleur en een mooi motiefje. Hoewel beide vintage zijn hebben de slaapkamers een totaal andere look.

vintage gehaakt kleed
vintage plaid

Vintage plaid, maar dan goedje nieuw

Hierboven zie je een ander leuk voorbeeld van een vintage plaid over het bed. Het is een plaid in de mooie kleuren: rood, okergeel en bruin. Dit past perfect in de knusse slaapkamer waar de houten balken prachtig uit komen.

Op de foto hieronder zie je een ‘nieuwerwetse’ versie van het vintage plaid. Ik vond dit plaid bij Urbanoutfitters. Dezelfde look, maar dan goedje nieuw. Misschien ook wel zo’n fijn idee.

vintage plaid bedvintage bed

En nu eerlijk: wat vind jij van een vintage plaid over het bed?

Bronnen: turbulences-deco.fr | etsy.com/nl/shop/lacasadecoto | informativa.ba | us.urbanoutfitters.com | apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply