THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Kantoor inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Verlichting met letters: Seletti neon art


verlichting letters

We kennen inmiddels allemaal de licht letters van o.a. HEMA wel. Maar dit is nog veel vetter: Seletti Neon art. Je zag de verlichting al eerder in toffe koffietentjes of in een nachtclub, maar vanaf nu is het enorm geoorloofd om de iets kleinere versie thuis op te hangen. Ideaal als sfeerverlichting en elk gewenst woord kan gecreëerd worden!

Letter verlichting

De Seletti neon art letters worden los geleverd en daardoor kun je zelf een woord of zin samenstellen. Je moet er dan losse koppelstukken bij kopen, om de letters aan elkaar te koppelen. Super leuk, want je kunt dan voor een simpel woord gaan of voor een goede quote. Hierboven zijn de bewoners voor ‘inspire’ gegaan met daaronder een leuk moodboard met mooie plaatjes. Super voor op kantoor vind ik. Hieronder een ander voorbeeld. In een gang is een fijne familie- quote aan de muur gemonteerd. Op die foto zie je ook goed dat de letter verlichting goed licht geeft en prima kan dienen als sfeerverlichting.

seletti verlichting
letter verlichting

De foto hierboven is een productfoto van Seletti neon art. Vind het zo’n grappige tekst. Niets voor thuis, maar het levert toch een leuk plaatje op. Hieronder is ‘joy’ in de licht letters geplaatst op een mooi donkere muur. Zelf vind ik de letters leuker op een donkere achtergrond, zo vallen de zwarte kabeltjes iets minder op en komt de verlichting beter uit. Hoewel de kabels ook wel heel tof zijn.

neon art
seletti neon art

Seletti neon art is o.a. te koop bij Ohmyhome & Fonq.

Wat vind jij van de Seletti neon art? 

Bronnen: vosgesparis.blogspot.nl | vtwonen.nl | fyeahwomenartists.com | peabbostad.se | remodelista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply