THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Lifestyle Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires

Umbra Cubist Wandrek


fonq wandkastje

Zoals jullie misschien wel weten ben ik best wel fan van een tikkeltje industrieel in het interieur. Net dat stoere voor in huis. Zoals zwart staal. Daar word ik enorm enthousiast van. Wel met wat hout en groen om het geheel weer wat zachter te maken. Van FonQ ontving ik het té leuke Umbra wandkastje en ik stylde mijn huis erbij.

Urban jungle

Ook ben ik fan van urban jungle en plantjes zijn zéér welkom in mijn huis. Ik dacht: laat ik het stoere van het stalen wandkastje combineren met mijn voorliefde voor groen. Ik plaatste het Umbra cubist wandkastje aan de muur en hing daarnaast mijn paperpulp Zuiver klok op. Plantjes plaatste ik in het stalen wandkastje (handig klein bakje daarvoor!), op mijn dressoir en in en op het stalen mandje die ik ooit eens vond bij een kringloopwinkel. Voor extra groen plaatste ik een kaartje van Annet Weelink op het kastje en lijstte ik een print uit de Flow in.

plantje wandkastje wandkastje industrieel fonq

Nu heb ik het Umbra cubist kastje vooral als decoratie gebruikt aan een kale muur, maar het stalen kastje kan ook heel functioneel worden gebruikt. Je kunt het bijvoorbeeld naast je voordeur plaatsen, zodat je je er sleutels op kunt plaatsen en je handschoenen in de winter.

zwart stalen wandkastje

Umbra designmerk

Umbra maak creatief design en heeft innovatief en functionele producten. De collectie loopt uiteen van design klokken tot design wasmanden en van muur bloempot tot design spiegels. Ik moet zeggen: ik vind niet alles even mooi, maar er zitten ware pareltjes tussen! Kijk hier voor meer producten van dit designmerk. 

Dit stalen wandkastje is er ook nog in een ander formaat, ook andere soortgelijke wandkastjes vind je bij FonQ.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met FonQ.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply