THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Tuinvijver


grote vijver tuin

Een tuinvijver vind ik zoiets moois en een echte luxe. Het geeft een chique of buiten-land gevoel en dat lijkt me heerlijk. Je hebt de tuinvijver in allerlei formaten en stijlen. Ik zocht voorbeelden van overdreven groot en net-niet-klein.

Grote vijver in de tuin

Op de eerste foto zie je een grote vijver in een grote tuin: wat een ruimte! De tuinvijver is geplaatst in verlengde van het huis, precies voor de grote deuren. Heerlijk om met binnen te zitten bij dat raam, want dan heb je perfect uitzicht op de vijver. Het ontwerp van de vijver is heel basic en past perfect in de strakke tuin. Dat je ook los kunt gaan met het design van een vijver zie je op onderstaande beelden.

Hieronder zie je een heel andere soort vijver die ook iets makkelijk te plaatsen is in een kleine tuin. In een grote bak is een tuinvijver gecreëerd en staat als een afscheiding tussen de bank en de rest van de tuin. Heerlijk om daar op de bank te zitten en te luisteren naar het gekletter van het water uit de waterval. In deze blog staan nog meer voorbeelden van een tuinvijver in een bak.
tuinvijver
vijver terras tuin

Vakantie in de tuin

Wil je een buitenland-/vakantiegevoel in je tuin? Ga dan als voor iets als op de bovenstaande foto. Wauw, wat een fantastisch ontwerp! Wat lijkt het me fijn om met een heerlijke maaltijd te genieten van het kletterende water in de waterval vijver.

vijver tuin
vijver tuin ideeën

Wat vind jij van een tuinvijver?

Bronnen: homify.nl | homedit.com | onekindesign.com | marktessier.com | cdn.decoist.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply